Start: 18 juni 2021 in Utrecht

Clarity Proces Driedaagse ‘De Groene Draak en de Vierjarige’

Ontdek Clarity! Ontdek jezelf. Leef lichter en intenser. In deze drie dagen maak je kennis met het Clarity Proces en pas je deze kennis direct toe. Als herboren weer naar huis. En met een nieuw perspectief.

De groepsgrootte is afhankelijk van de actuele corona-situatie. We hanteren bij plaatsing de datum van aanmelding.

Over de workshop

Om vrij te zijn, moet de identificatie met de beperkingen uit het verleden ophouden. Maar onbewust zijn we nog vaak het kind dat gelooft dat er een draak onder het bed zit. En ons denken tovert voortdurend draken op ons pad! Als we met ze in gevecht gaan, worden ze groter en invloedrijker. Clarity wijst je een andere weg. Door ze op liefdevolle en respectvolle wijze te ontluisteren, komt je energie vrij en richt je blik zich op de realiteit. Het NU komt tevoorschijn in al zijn kracht, levendigheid en schoonheid. Net als jij.

Wat is het doel van de workshop / wat ga je leren / wat levert het je op?

In deze workshop maak je kennis met de verschillende facetten van het Clarity Proces. Je kunt diep gaan als je dat wilt, maar er is ook ruimte om alleen te proeven. Je leert hoe je contact kunt maken met de onbewuste patronen die je met je meedraagt. Je gaat jezelf beter begrijpen, je lichaam ontspant en je energie gaat weer stromen. We gebruiken zelfonderzoek, regressiewerk, hier en nu technieken en krachtige ademmeditaties zoals de Quantum Light Breath. Clarity is geen quick fix. Het is een gedegen weg met veel diepgang.

Ik ben in een nieuwe wereld gestapt, voel me als een hond die naar buiten mag, BEVRIJD. Hier thuis genieten ze allemaal mee, we dansen in de keuken en zijn weer een geheel. Ik begrijp nu wat er wordt bedoeld met leven in het nu. Je kan het honderd keer lezen maar als je nog met die enorme rugzak zit, krijg je niet de kans om naar de lucht te kijken. Ik voel zoveel liefde en die energie! Je zou het iedereen kado willen doen, want dit is de enige luxe die je nodig hebt.

Robijn

Locatie

De cursus vindt plaats aan de Emmalaan 33 in Utrecht. De meditatieruimte is sfeervol en ruim en bevindt zich in het souterrain van het pand.

Bij het meditatie centrum kun je niet overnachten. Er zijn diverse Bed & Breakfasts in de buurt.

Hoe hier te komen?

De meditatieruimte ligt op 10 minuten fietsafstand van station Utrecht Centraal en is ook met de auto goed bereikbaar. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving

Kosten

Workshop inclusief cursusmateriaal, koffie, thee en lichte versnaperingen: € 400 + € 50 inschrijfkosten
Gereduceerd tarief voor particulieren: € 315 + € 50 inschrijfkosten
Krappe beurs: €283,50 + € 50 inschrijfkosten

Je kunt zelf kiezen welke van de drie tarieven voor je past.

Bij herhaling en ‘bring a friend’: € 50 korting.

De krappe beursprijs wordt mogelijk gemaakt door het Dana Clarity Fonds. Is ook met de krappe beursprijs de financiële drempel te hoog? Neem contact op met het fonds op via info@clarity.nu. Hun missie is om Clarity voor iedereen mogelijk te maken.

Twijfel? Vraag een intakegesprek aan. Dat kan in Utrecht in de praktijkruimte van Nyncke aan de Zwaluwstraat 20 in Utrecht of per Skype of Zoom. Bij deelname worden de kosten van het workshopbedrag afgetrokken.

Over Nyncke Schepen

Vanaf het moment dat ze in 2003 haar eerste workshop bij Taetske volgde is Nyncke gegrepen door de eenvoud en doeltreffendheid van de technieken en meditaties van het Clarity Proces van Jeru Kabbal. In 2007 rondde ze de trainersopleiding af en biedt sindsdien workshops, individuele sessies en QLB meditaties aan.

“Het Clarity Proces is heel aards. Je krijgt zelf alle gereedschappen in handen om oude patronen te ontrafelen en je te openen voor het Moment. Het voelt heel dankbaar om als trainer ook anderen te kunnen helpen hun helderheid te herontdekken en ze te zien ontspannen in het Hier en Nu.”

Alle gegevens op een rij

Clarity Proces Driedaagse ‘De Groene Draak en de Vierjarige’


StartVrijdag 18 juni 2021 om 10.00 uur
EindeZondag 20 juni 2021 om 18.00 uur.
DetailsVrijdag, zaterdag en zondag van 10.00-18.00 uur. Houd de avonden vrij voor jezelf!
Prijs€ 450,-; € 365,-; € 315 inclusief cursusmateriaal, koffie en thee
NiveauOpen voor alle niveau’s
TrainerNyncke Schepen
LocatieEmmalaan 33 Utrecht

Ja, ik schrijf me graag in!

  • Deelnemers beoordelen deze workshop gemiddeld met een 8,8!
  • Zijn de kosten een probleem? Het Dana Clarity Fonds biedt een oplossing
  • Bij afmelden tot 1 maand van te voren geen workshopkosten
  • Ook op 7 mei 2021 in Utrecht
  • Ook op  24 september 2021 in Leiden