Ervaringen van deelnemers aan de

Clarity Proces Driedaagse ‘De Groene Draak en de Vierjarige’

Beste Taetske, ongelooflijk mooi wat ik dankzij jou meemaak. Het is nu 5 maanden geleden dat ik de 3 daagse gedaan heb met als gevolg een wereld van verschil in mijn dagelijks leven. Mijn huisgenoot merkte na de driedaagse direct al een grote verandering en samen verbazen we ons over de omslag in mijn zijn.

Marjolein

Eind september de 3-daagse gedaan. M’n leven is compleet veranderd. De inzichten die je krijgt, je kunt er direct mee aan de slag in je dagelijks leven. Wat voor mij heel merkbaar was, was de ontspanning in m’n lijf. Twee dagen na de workshop had ik een afspraak bij de fysio, en het viel haar op dat m’n schouders veel meer ontspannen waren, en zo voel ik me ook. Ontspannen en vrij om mezelf te zijn. Ik zou nog eindeloos door kunnen vertellen over wat het me allemaal gebracht heeft tot nu toe. Maar dit moet je zelf ervaren. Taetske bedankt voor het geschenk dat Clarity is.

Suzan

Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de workshop. Heerlijk om te ervaren dat ik rust in mijn hoofd kan hebben. Ik probeer dit nu elke dag opnieuw te krijgen door in het nu te leven en het helpt heel goed. Het was voor mij een enorme ontdekking om in te zien dat ik eigenlijk telkens switch van mijn volwassene naar mijn 4-jarige. Verder vond ik het mooi dat we dit met elkaar in de groep konden delen. Ik vond het heel knap hoe je de workshop begeleide, met humor, nuchterheid, praktische tips, veel passie, aandacht en liefde. Heel veel dank!!

Margreethe

De vrijdag was voor mij erg zwaar, waarschijnlijk omdat ik onbewust bang was voor wat er naar boven zou komen. Zaterdag bracht de ommekeer, simpelweg doordat m n 4-jarige datgene uitsprak wat al zo lang ondergesneeuwd lag. Het was een enorme bevrijding. Ik voelde me die dag geweldig en ook de dagen erna. Het goede gevoel is er nog steeds omdat ik steeds meer ga begrijpen. De workshop was een schot in de roos!

Aty

Ik wil jullie allen en Taetske in het bijzonder heel hartelijk danken voor de geweldige workshop. Ik heb echt genoten van ieders bijdrage en sluit jullie allen zonder bedenking in mijn hart. De sfeer was fijn, open, leergierig, harmonieus en veilig. De overdracht was helder en altijd zeer boeiend en wat een heerlijke afwisseling en dan ook nog prachtig weer. Wat wil een mens nog meer. Fijn om het belang te weten om liefdevol om te gaan met mijn onbewuste en ermee in gesprek te komen. Dat is voor mij toch een nieuw perspectief.

Enrico

Ik heb het als geweldig ervaren. Het mooie ervan is dat het makkelijk is toe te passen als je thuis bent. Elk ‘conflict’ in jezelf is nu welkom, kom maar op, dan kan je weer aan het werk met de verschillende technieken. Denk nou niet poeh dat duurt uren – nee hoor. Het kan vrij vlot en waar je je een kwartier druk overmaakte is dan al snel niets meer dan een herinnering en ervaar je het nu. Het is ook zeer zeker een aanvulling voor mijn praktijk en in het gesprek met patiënten. Meer inzicht en je komt sneller naar de kern.

Mieke

Dankbaarheid voel ik. Een volledige ‘Ja’ voor het Clarity Proces. Het Clarity Proces heeft me inzicht en helderheid gegeven. Belangrijkste daarvan is het inzicht hoe belangrijk het is een vertrouwensrelatie op te bouwen met het onbewuste. En vooral de brug tussen het hier-en-nu en het onbewuste. Ik kon daarin ook de liefde voor mezelf voelen ontstaan. En de veiligheid in mezelf ervaren.

Deepa

Wat me heeft getroffen in het Clarity proces is de krachtige combinatie van bewustwording van je onbewuste en het in het hier en nu leren zijn. Ik heb genoten van de sfeer in de groep, de bijzondere mensen, de aandacht voor elkaar, het plezier en de ontspanning. Ik voelde me de afgelopen dagen goed in mijn vel zitten, gelukkig en ‘stevig’. Dankjewel voor je begeleiding en goede zorgen!

Ingrid

Ik heb heel erg genoten van de workshop! Ik vond het een hele fijne groep! De meditaties, de oefeningen, de lichtheid, de gewoonheid, het dansen en alles. Jouw spreken vanuit een plek in jezelf die zo helder en klaar is, zo aanvaardend, vol liefde en gelukkig ook vol humor, waardoor ik me steeds meer ging ontspannen. Heerlijk om steeds weer meegevoerd te worden naar “wat is”.

Janek

Het was een kennismaking, maar wat een indruk heeft het proces gemaakt! Ik merk dat de gedachte/ de theorie achter het proces me erg ligt, ik kan het me gemakkelijk eigen maken, omdat het lijkt op veel dat ik ook in het kader van m’n werk al heb geleerd, maar op een manier die meer liefdevol is en me meer aanspreekt. Taetske, nogmaals enorm bedankt voor alles wat ik heb geleerd in het weekend en gewoon om wie je bent, want dat hielp erg mee!

Karin

De kennismaking met het Clarity Proces is mij goed bevallen. Niets dan complimenten voor je fantastische begeleiding – het juiste woord op het juiste moment. Wat ik als heel liefdevol heb ervaren is dat er WERKELIJKE ruimte was voor alles wat zich bij iedereen aandiende. Het was een intensieve maar ook op de praktijk gerichte cursus met veel informatie, maar voor mij niet te veel.

Thea

Naar boven