Ervaringen van deelnemers

Clarity Proces Week ‘De vlinder die dacht dat hij nog een rups was’

Tijdens de week werd ik soms s’nachts wakker en schreef dan op wat ik de volgende dag graag wilde doen; en liet het verder los. De volgende avond keek ik dan weer en elke keer bleek dat alle onderwerpen aan bod waren gekomen en zelfs meer… Ik heb ervaren dat ik echt los kan laten en toch in het moment alles krijg wat ik graag wil. Ik ging weg met een diepe dankbaarheid. Dankbaarheid voor alles wat ik heb mogen meemaken in deze week. Wat een prachtig proces en methode heeft Jeru ontwikkeld!

Harrydeelnemer Clarity Week

Ik kwam binnen als een hoofd met een malende gedachtenmachine en kwam er uit als mens uit één stuk met een liefdevol kloppend hart. Doordat ik vriendschap met mezelf heb gesloten, kan ik open staan naar een ander zonder van de ander afhankelijk te zijn voor mijn eigen geluk. Dat is zo’n ongelofelijk verlichting. Hierdoor kan ik veel helderder naar de wereld om me heen kijken en me er mee verbonden voelen. Deze cursus te doen is de beste beslissing geweest die ik ooit heb gemaakt.

Robijndeelnemer Clarity Week

Ik kijk met groot plezier, trots en dankbaarheid terug op de workshop. Ik heb middelen in handen gekregen om te kunnen ontspannen in oude angsten. Hierdoor lukt het om meer vanuit rust en kracht te handelen en te zijn. Ik heb tijdens de workshop steeds een enorm vertrouwen gevoeld, zoals ik dat niet vaak tegenkom. Door de week heen was er een natuurlijke flow, waarbij alles zich als vanzelf aandiende. Ik heb ervaren dat ik een enorme levenskracht in me heb. Mijn oerschreeuw vanaf de heuvel was een bekrachtiging van mijn doorbraak. Voorlopig echoot die nog wel even na in mijn systeem. Taetske, dankjewel dat je met je inzicht, humor en vertrouwen deze stappen mede mogelijk hebt gemaakt.

Peterdeelnemer Clarity Week

Bedankt voor deze prachtige Clarity week in Onna. Wat is het toch een mooi en rijk proces dat je alle tools geeft om zelfstandig in het prachtige NU te komen en jezelf van je belemmerende denkpatronen te bevrijden. Ik voel mij letterlijk bevrijd en krachtig. Voel veel vertrouwen in mezelf, in het prachtige NU en in de oefeningen. Dank, dank, dank! Ik voel grote dankbaarheid en liefde.

Sandra

Wat een bijzondere ervaring, mijn eerste workshop! Heel veel triggers en tegelijk de mogelijkheid om ze aan te pakken! De opbouw van de oefeningen werkte erg goed. Ook fijn om buiten met oefeningen bezig te zijn. Door de oefeningen werd ik me steeds meer bewust van wat er werkelijk is. Het contact met mezelf is hersteld (mezelf vergeven, geen zelfhaat meer) en ik mag er nu helemaal zijn. Het is zo simpel, alles is één. Het is zo bijzonder om te ervaren dat ik ook onderdeel ben van datzelfde bestaan, hoe heb ik dit ooit kunnen vergeten? Al met al een hele bijzondere week.

Ellydeelnemer Clarity Week

In tegenstelling tot veel andere workshops en technieken, is wat Taetske doceert voor mij heel makkelijk toepasbaar en zelf te doen. Ze reikt verschillende manieren aan om met onbewuste en (soms verdrongen) herinneringen in contact te komen en ze biedt praktische gereedschappen om de herinneringen lichter te maken en soms de hele lading er vanaf te halen.

Wanneer ik nu flink in de stress schiet van iets, dan zoek ik uit wat daar aan ten grondslag ligt. Ik ga met mezelf in gesprek, ontdek waar deze reacties vandaan komen, zie wat zich werkelijk voordoet, en krijg vervolgens meer rust en ruimte. Taetske is doortastend, zacht en heeft veel gevoel voor humor. Een fijn mens die een veilig sfeer neerzet.

Akkideelnemer Clarity Week

Allereerst wil je bedanken voor de afgelopen Clarity Week. Ik heb het gevoel dat ik een spoedcursus liefde heb gevolgd en deze dagen hebben mij weer in een liefdevol contact met het bestaan gebracht. Ik zie dat het Clarity Proces werkelijk een ingang biedt naar bevrijding en het vervult me met een grote dankbaarheid.

De workshop heeft me geraakt in zijn simpele opzet, maar vooral ook omdat ik niet eerder heb gezien en ervaren dat de deelnemers zo onafhankelijk mochten en konden blijven. Alles wat je leerde, is mee naar huis te nemen. Ook vertrouw je volkomen op de kracht van mensen. Ik heb veel geleerd en rust ervaren bij de ontspannen manier waarop jij aanwezig bent.

Alinadeelnemer Clarity Week

Ik heb de workshop als erg prettig ervaren. Dit geldt ook voor de groep, het programma, de oefeningen en de logica in de volgorde daarvan. Ook jouw rol tijdens het werken met ons, je niet oordelende houding en de manier waarop je met volledige aanwezigheid alles aan ons presenteerde heb ik als zeer positief ervaren.

Ik drink nu minder en dat is niet heel moeilijk voor me (in het verleden wel). Het voelt nu als gewoon dat ik minder drink, het geeft me helderheid en daarmee ook meer durf om confronterende dingen te zeggen (een belangrijk leerpunt voor mij!).

Tot slot: ik had al van alles gedaan op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, maar nooit eerder gaf het me zoveel mogelijkheden om te groeien, bedankt!

Fransdeelnemer Clarity Week

Sinds de workshop voel ik me een stuk vrijer. Ik denk niet meer zo vaak over wat men van me vindt. Ik heb zelfs alleen op de dansvloer gedanst met allemaal vreemden! En ik heb er van genoten. Ik merk dat ik me in gezelschap gemakkelijker, sterker voel. Fysiek is er bij een van de laatste meditaties iets losgekomen links boven mijn middenrif. Ik merk sindsdien dat ik vrijer adem. Ik heb meer energie en ben zowaar enthousiast aan het sporten. Dat had ik een half jaar geleden nooit geloofd  🙂
Dagelijks sta ik als vanzelf, zonder er echt bij na te denken, meermalen stil bij het moment en voel regelmatig hoe mijn adem is veranderd, verdiept. Al met al een mooi resultaat waar ik heel dankbaar voor ben.

Riadeelnemer Clarity Week

De Clarity week was voor mij een enorme ondersteuning in mijn groeiproces. Het heeft mij heel veel waardevolle tools gegeven om verder te groeien. De omgeving van Le Boulard was super ondersteunend. Dank aan de logistieke ondersteuning en het super lekker eten. De begeleiding van Taetske was ronduit subliem met de nodige terughoudendheid en voldoende ruimte om in je eigen proces te kunnen blijven.

Ignacedeelnemer Clarity Week Le Boulard

De week heeft me meer gebracht dan ik vooraf durfde te hopen. Ervaren dat je er ‘nu’ bent en dat dit moment zoveel te bieden heeft, is ontroerend. 180 graden anders dan het opgejaagde gevoel dat ik de afgelopen maanden een aantal keren had. Net als vorig jaar na de driedaagse maakt een gevoel van dankbaarheid en verbondenheid (met een behoefte om te ‘geven’) zich van mij meester. Ik ben benieuwd wat dat gaat brengen. Dank je wel voor deze week!

Jandeelnemer Clarity Week Le Boulard

Mooie week.
Fijne groep mensen.
Super locatie.
Heerlijk gedanst.
Ik heb er van genoten.
De driedaagse vorig jaar gaf  een overweldigende dankbaarheid voor het leven die ik wel van de daken wilde schreeuwen. Nu kwam ik veel rustiger terug, ook dankbaar, maar meer vanuit rust.

Sytskedeelnemer Clarity Week Le Boulard

Naar boven