It’s all about making the Clarity Process available to everyone…

Wil je graag een Clarity workshop doen, maar heb je de financiële middelen er niet voor? Vind je Clarity fantastisch en gun je het iedereen? Hiervoor is het Dana Clarity Fonds!

Het Dana Clarity Fonds is in november 2012 opgericht om mensen die aan een Clarity workshop bij Tsuki deel willen nemen, maar niet (helemaal) over de financiële middelen beschikken, daarin te ondersteunen. Op deze manier kunnen meer en meer mensen uit de droom stappen om in de werkelijkheid te leven. Het Fonds wordt bestuurd door Harry Platte, Nico Kranenburg, Robi Valkhoff,  Fréderique Speckman en Maurits Zandbergen.

Clarity-Fonds-Logo

Het Dana Clarity Fonds maakt de krappe beurs prijs mogelijk, en springt bij als ook dan de financiële drempel nog te hoog is om aan een Clarity Workshop deel te nemen.

We zijn de verschillende donateurs enorm dankbaar voor de gulle giften waarmee ze dit mogelijk maken!

Kijk voor meer informatie op hun website www.clarity4all.org. En ‘like’ het Dana Clarity Fonds op Facebook. Zo steun je ons en blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Peter Kuyt, veel dank voor prachtige logo!

Bijdragen

Ben je enthousiast, omdat je weet wat de workshops voor je kunnen doen en wil je een ander helpen; donaties in geld kunnen worden overgemaakt op IBAN: NL55 TRIO 0197955096 (BIC: TRIONL2U) t.n.v. Stichting Clarity Fonds. Alle beetjes helpen, je hoeft niet perse grote bedragen over te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie over het Dana Clarity Fonds en voor het doen van een aanvraag, kun je Hanneke en Fréderique bereiken via clarity4all@hotmail.com, of kijk op de website van het Fonds

Zorg dat je aanvraag drie weken voor aanvang van de workshop bij het Fonds ligt!

Nieuwsbrief

Lees hier de meest recente nieuwsbrief van het Fonds