10 januari 2023 in Utrecht

Quantum Light Breath introductie-avond

Ben je nieuwsgierig of de Quantum Light Breath iets voor je is? Of ken je hem van de CD en wil je wel eens een live versie ervaren? Kom deze avond naar Utrecht! Het is tevens een proefles voor de Quantum Light Breath meditatiecursus en de QLB cursus in Tsuki (Leiden) voor mensen die bekend zijn met de QLB

De introductieavond zit vol. Wil je op de wachtlijst neem dan contact op met nyncke@tsuki.org

De Quantum Light Breath is een geleide ademmeditatie op inspirerende muziek. Je geeft jezelf een energiedouche en zuivert lichaam, geest en ziel. Vastgeraakte emoties gaan weer stromen en de pure levensenergie komt vrij.

Over de avond

De Quantum Light Breath (QLB) is ontwikkeld door Jeru Kabbal (1930-2000), grondlegger van het Clarity Proces. Hij ontdekte dat als de principes van Vipassana worden gecombineerd met diep ritmisch en bewust ademhalen, het iemand lijnrecht in de ervaring van eenheid kan brengen zonder uren per dag in stilte te hoeven mediteren.

Heb je lichamelijke of psychische problemen, neem dan van te voren contact op met Nyncke. De meditatie is niet in alle gevallen geschikt.

Wat is het doel van de avond / wat ga je leren / wat levert het je op?

Na een inleiding en gelegenheid tot vragen, doen we de Quantum Light Breath meditatie. Na afloop spreken we nog even na over je ervaring.

Wat kan je van de QLB verwachten?

 • meer in het nu zijn
 • beter contact met je emoties
 • meer rust en helderheid
 • meer energie
 • verruimd bewustzijn

En het is gewoon heel fijn om te doen!

Ik was gister bij je imposante proefles. Ik vond het zeer inspirerend, leerzaam en heerlijk en inderdaad met name de dag erna! Nog bedankt daarvoor.

deelnemer over de QLB introductie avond

Locatie

De cursus vindt plaats aan de Emmalaan 33 in Utrecht. De meditatieruimte is sfeervol en ruim en bevindt zich in het souterrain van het pand.

Hoe hier te komen?

De meditatieruimte ligt op 10 minuten fietsafstand van station Utrecht Centraal en is ook met de auto goed bereikbaar. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving

Kosten

De avond kost € 7,50.
Doe je aansluitend aan de QLB meditatiecursus mee, dan wordt deze € 7,50 van de cursuskosten afgetrokken.

Over Nyncke Schepen

Vanaf het moment dat ze in 2003 haar eerste workshop bij Taetske volgde is Nyncke gegrepen door de eenvoud en doeltreffendheid van de technieken en meditaties van het Clarity Proces van Jeru Kabbal. In 2007 rondde ze de trainersopleiding af en biedt sindsdien workshops, individuele sessies en QLB meditaties aan.

“Het Clarity Proces is heel aards. Je krijgt zelf alle gereedschappen in handen om oude patronen te ontrafelen en je te openen voor het Moment. Het voelt heel dankbaar om als trainer ook anderen te kunnen helpen hun helderheid te herontdekken en ze te zien ontspannen in het Hier en Nu.”

Alle gegevens op een rij

Quantum Light Breath introductie-avond


StartDinsdag 10 januari 2023
Duur20.00-22.00 uur
DetailsNa deze avond kun je deelnemen aan de QLB cursus op 24, 31 januari en 7 en 14 februari.
Prijs€ 7,50
NiveauOpen voor iedereen die wil kennismaken met de QLB-meditatie
TrainerNyncke Schepen
LocatieEmmalaan 33 Utrecht

Ja, ik schrijf me graag in!

  • Na afloop een heerlijk kopje kruidenthee
  • Unieke en heilzame ervaring
  • Als je aansluitend aan de hele cursus meedoet, is de introductie avond inclusief
  • Je kunt de meditatie thuis doen met behulp van een CD download
  • Er is ook een introductieavond op 18 januari in Leiden
X