2023

Quantum Light Breath meditatie-avonden voor ervaren QLB-ers

Geef jezelf een energiedouche en zuiver lichaam, geest en ziel. Laat emoties, stress en spanningen vrij stromen zodat de pure levensenergie weer vrij komt.

Losse QLB avonden in Leiden

Als ervaren QLB-er kun je, als er plaats is, je opgeven voor een of meer losse meditatie-avonden bij verschillende cursussen. De avonden zijn met Taetske in Tsuki en beginnen om 20 uur, tenzij anders is aangegeven. Nu we weer bij elkaar mogen komen worden de avonden niet meer standaard ook online aangeboden.

Voor de volgende avonden is losse inschrijving mogelijk (via inschrijfformulier onderaan deze pagina):

Woensdag 15 februari 2023
Woensdag 22 februari 2023

Woensdag 8 maart 2023 (Taetske’s laatste online livestream!) op donatiebasis > Aparte inschrijving!

In Tsuki heeft deelname aan de hele cursus voorrang boven losse deelname. We kunnen je daarom soms pas kort van te voren laten weten of er plek is. Bij een livestream is altijd plek.

LocatieCentrum-Tsuki

De QLB’s vinden plaats in Centrum Tsuki in Leiden. De workshopruimte is licht en ruim en bevindt zich op de begane grond. Tsuki is uitgerust met actieve luchtverversing die gebruikte lucht naar buiten afvoert. Ook hebben we een krachtige luchtreiniger met HEPA-filter en ioniserende werking waarmee eventuele virusdeeltjes, net zoals in een vliegtuig, uit de lucht worden gehaald.

Hoe hier te komen?

Centrum Tsuki ligt op 7 minuten loopafstand van station Leiden Centraal, en is ook per auto goed bereikbaar. Kijk voor een uitgebreide routebeschrijving op de contactpagina.

Kosten

Losse deelname kost € 20,-.

Een losse deelname kan tot 1 week van te voren kosteloos worden afgezegd. Kosteloos verzetten kan tot 48 uur van te voren.

Ervaren QLB-er?

Je kunt meedoen als je eerder een QLB cursus met Taetske of Nyncke hebt gedaan of een meerdaagse Clarity workshop.

Alle gegevens op een rij

Quantum Light Breath meditatie voor ervaren QLB-ers


DatumDiverse woensdag- en dinsdagavonden
DuurAnderhalf tot twee uur
Prijs€ 20
NiveauVoor ervaren QLB-ers
TrainerTaetske Kleijn
LocatieIn Leiden met Taetske, in Utrecht met Nyncke

Ja, ik schrijf me graag in!