Ervaringen van deelnemers

Quantum Light Breath meditatie cursus

Een Quantum Light Breath… ik had niet direct een idee wat ik me daar nou bij voor kon stellen. Proberen maar gewoon. Dat is nu 3 jaar geleden.

Vanaf de allereerste meditatie ben ik fan. Niet een meditatie in stilte (waar ik ook erg van houd), maar met begeleiding en muziek, meenemende muziek, af en toe harde muziek, heftig, vrolijk en heel subtiel. Het geeft mij ruimte om stil te zijn met mezelf. Soms komt er emotie, soms diepe ontspanning en vaak geniet ik en voel mij opgeruimd. Net alsof ik onder een enorme douche ben gestapt. Opgehelderd. In contact met mezelf en met het moment.

Had ik al verteld dat ik enorme fan ben?

Fréderique

De afgelopen QLB heeft me weer goed gedaan.
De stem en aanwijzingen van Taetske volgend,
zoekend naar dat wat zuiverheid, echtheid is in mij.
Bracht me in contact met mildheid, zachtheid, zelfacceptatie.
Een mooi begin van de QLB die er op volgt.
Dikke warme tranen van zowel vreugde als verdriet maken de weg weer vrij.

Gonnie

Hoewel ik de QLB regelmatig thuis beoefen, geeft de cursus toch steeds weer een enorme verdieping. Of het nu de groep is of de begeleiding van Taetske, ik weet ‘t niet. Maar ik kijk al weer uit naar de volgende cursus.

Ad

In het begin met het starten van de QLB cursus wist ik niet goed waar ik aan begon. Je wist mijn vertrouwen te winnen en begeleide mij op deskundige wijze. Voor mij heeft dit alles betekent dat ik handvatten heb gekregen, zodat de vermoeidheid mijn denkwereld/geest verlaat waardoor ik weer kan genieten. Mijn eigen grenzen verlegd, wat ik niet had verwacht. Het creëert rust in mij, een onbeschrijflijke rust.

Christien

De meditatie was een openbaring. Door de introductie van de ademhaling als werkelijkheid kon zich bij mij veel oud verdriet oplossen. Daardoor voel ik me een stuk lichter en door deze ervaring ben ik ook sneller bij machte dit door te voeren in mijn dagelijkse leven. Regelmatig doe ik nu deze meditatie thuis op jouw cd. Het brengt me dichter bij mezelf.

Thea

Naar boven