Start: 25 januari 2018

Clarity Proces Driedaagse ‘De Groene Draak en de Vierjarige’

Ontdek Clarity! Ontdek jezelf. Leef lichter en intenser. In deze drie dagen maak je kennis met Clarity en pas je deze kennis direct toe. Als herboren weer naar huis. En met een nieuw perspectief.

Over de workshop

Om vrij te zijn, moet de identificatie met de beperkingen uit het verleden ophouden. Maar onbewust zijn we nog vaak het kind dat gelooft dat er een draak onder het bed zit. En ons denken tovert voortdurend draken op ons pad! Als we met ze in gevecht gaan, worden ze groter en invloedrijker. Clarity wijst je een andere weg. Door ze op liefdevolle en respectvolle wijze te ontluisteren, komt je energie vrij en richt je blik zich op de realiteit. Het NU komt tevoorschijn in al zijn kracht, levendigheid en schoonheid. Net als jij.

Wat is het doel van de workshop / wat ga je leren / wat levert het je op?

In deze workshop maak je kennis met de verschillende facetten van het Clarity Proces. Je kunt diep gaan als je dat wilt, maar er is ook ruimte om alleen te proeven. Je leert hoe je contact kunt maken met de onbewuste patronen die je met je meedraagt. Je gaat jezelf beter begrijpen, je lichaam ontspant en je energie gaat weer stromen. We gebruiken zelfonderzoek, regressiewerk, hier en nu technieken en krachtige ademmeditaties zoals de Quantum Light Breath. Clarity is geen quick fix. Het is een gedegen weg met veel diepgang.

Ik ben in een nieuwe wereld gestapt, voel me als een hond die naar buiten mag, BEVRIJD. Hier thuis genieten ze allemaal mee, we dansen in de keuken en zijn weer een geheel. Ik begrijp nu wat er wordt bedoeld met leven in het nu. Je kan het honderd keer lezen maar als je nog met die enorme rugzak zit, krijg je niet de kans om naar de lucht te kijken. Ik voel zoveel liefde en die energie! Je zou het iedereen kado willen doen, want dit is de enige luxe die je nodig hebt.

Robijn

Centrum-TsukiLocatie

De workshop vindt plaats in Centrum Tsuki in Leiden. De workshopruimte is licht en ruim en bevindt zich op de begane grond. In Tsuki kun je niet overnachten. Er zijn diverse Bread & Breakfasts in de buurt.

Hoe hier te komen?

Centrum Tsuki ligt op 7 minuten loopafstand van station Leiden Centraal, en is ook per auto goed bereikbaar. Kijk voor een uitgebreide routebeschrijving op de contactpagina.

Kosten

Bedrijven € 450,-.
Particulieren € 345,-.
Krappe beurs € 295,-.
Bij herhaling en ‘bring a friend’ € 50,- korting pp.

De krappe beursprijs is mogelijk gemaakt door het Dana Clarity Fonds. Is ook met de krappe beursprijs de financiële drempel nog te hoog? Neem contact op met het Dana Clarity Fonds via clarity4all@hotmail.com voor een extra gift en/of gespreide betaling.

Taetske KleijnOver Taetske Kleijn

Taetske was leerling van Jeru Kabbal gedurende de laatste 7 jaar van zijn leven. Hij droeg het geven van de workshops en QLB’s aan haar over. Ze begon in 1996 met het geven van Clarity workshops en heeft na het overlijden van Jeru haar baan opgezegd om zich er full time aan te kunnen wijden.

Wat prettig is, is dat Taetske heel nuchter is. Liefdevol, maar ook scherp en doorsnijdend.”

Alle gegevens op een rij

Clarity Proces Driedaagse ‘De Groene Draak en de Vierjarige’


StartDonderdag 25 januari 2018 om 19.30 uur
EindeZondag 28 januari om 18.00 uur.
DetailsDonderdag van 19.30-22.00 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00-18.00 uur
Prijs€ 345,- inclusief cursusmateriaal, koffie en thee
NiveauOpen voor alle niveau’s
TrainerTaetske Kleijn
LocatieCentrum Tsuki in Leiden

Ja, ik schrijf me graag in!

        • Deelnemers beoordelen deze workshop gemiddeld met een 8,8!
        • Bij afmelden tot 1 maand voor aanvang alleen € 50,- annuleringskosten.