Woensdag 18 januari 2023

Introductieavond QLB en Clarity Proces Driedaagse

Ben je nieuwsgierig naar Het Clarity Proces? Wil je weten of de Quantum Light Breath iets voor je is? Of ken je de QLB van de CD en wil je wel eens een live versie ervaren? Kom deze avond naar Tsuki! De avond geeft aansluiting naar de QLB cursus in Utrecht, de QLB cursus in Tsuki voor mensen die bekend zijn met de QLB en de Clarity Proces Driedaagse.

De groepsgrootte is afhankelijk van de actuele corona-situatie. Tsuki is uitgerust met actieve luchtverversing die de gebruikte lucht naar buiten afvoert. We hanteren bij plaatsing de datum van aanmelding.

Over de avond

Na een inleiding en gelegenheid tot vragen, doen we een Quantum Light Breath meditatie. De Quantum Light Breath (QLB) is ontwikkeld door Jeru Kabbal (1930-2000) en de belangrijkste meditatie binnen het Clarity Proces. Jeru ontdekte dat als de principes van Vipassana worden gecombineerd met diep ritmisch en bewust ademhalen en inspirerende miziek, het iemand lijnrecht in de ervaring van eenheid kan brengen zonder uren per dag in stilte te hoeven mediteren. Je geeft jezelf een energiedouche en zuivert lichaam, geest en ziel. Vastgeraakte emoties gaan weer stromen en de pure levensenergie komt vrij.

Heb je lichamelijke of psychische problemen, neem dan van te voren contact op met Taetske. De meditatie is niet in alle gevallen geschikt.

Wat is het doel van de avond / wat ga je leren / wat levert het je op?

Het Clarity Proces is een praktische methode die stap voor stap naar meer zelfkennis en levensvreugde leidt. Het is ontwikkeld door Jeru Kabbal en helpt je om in het moment te zijn en van het leven te kunnen genieten. Onderdeel van dit proces is een krachtige ademmeditatie, de Quantum Light Breath. Deze meditatie laat je in een notendop ervaren wat het Clarity Proces je te bieden heeft.

Onder andere:

  • meer in het nu zijn
  • beter contact met je emoties
  • meer rust en helderheid
  • meer energie
  • verruimd bewustzijn

En het is gewoon heel fijn om te doen!

Ik was gister bij je imposante proefles. Ik vond het zeer inspirerend, leerzaam en heerlijk en inderdaad met name de dag erna! Nog bedankt daarvoor.

deelnemer over de QLB introductie avond

Centrum-TsukiLocatie

De avond vindt plaats in Centrum Tsuki aan de Rijnsburgerweg 86 in Leiden. De workshopruimte is licht en ruim en bevindt zich op de begane grond. Tsuki is uitgerust met actieve luchtverversing die gebruikte lucht naar buiten afvoert. Ook hebben we een krachtige luchtreiniger met HEPA-filter en ioniserende werking waarmee eventuele virusdeeltjes uit de lucht worden gehaald.

Hoe hier te komen?

Centrum Tsuki ligt op 5 minuten loopafstand van station Leiden Centraal, en is ook met de auto goed bereikbaar. Kijk voor een uitgebreide routebeschrijving op de contactpagina.

Kosten

De avond kost € 7,50.

Taetske-KleijnOver Taetske Kleijn

Taetske was leerling van Jeru Kabbal gedurende de laatste 7 jaar van zijn leven. Hij droeg het geven van de workshops en QLB’s aan haar over. Ze voltooide in 1996 de Teacher Training en begon met het geven van Clarity Proces workshops. Na het overlijden van Jeru heeft ze haar baan opgezegd om zich er full time aan te kunnen wijden.

Wat prettig is, is dat Taetske heel nuchter is. Liefdevol, maar ook scherp en doorsnijdend.”

Alle gegevens op een rij

Introductieavond QLB en Clarity Proces Driedaagse

 


StartWoensdag 18 januari 2023
Duur20.00-22.00 uur
DetailsNa deze avond kun je deelnemen aan de QLB cursus op woensdag 1, 8, 15 en 22 februari, of aan de QLB cursus op dinsdag in Utrecht.
Prijs€ 7,50
NiveauOpen voor iedereen die wil kennismaken met de QLB-meditatie en vragen heeft over de Clarity Proces Driedaagse
TrainerTaetske Kleijn
LocatieCentrum Tsuki in Leiden

Ja, ik schrijf me graag in!