Zondag 3 januari 2021  10.00 uur

Quantum Light Breath live stream

Een frisse start voor het nieuwe jaar! Een cadeau van ons aan iedereen die een QLB cursus of meerdaagse Clarity Proces workshop heeft gedaan.

Geef jezelf een energiedouche, zuiver lichaam, geest en ziel. Laat emoties, stress en spanningen vrij stromen en de pure levensenergie komt weer vrij.

Een live stream via YouTube levert verrassend goede geluidkwaliteit, 100% privacy, en geen gedoe met instellingen. Je opent de link in je browser, zet je koptelefoon op of verbindt het met je speakers, en dat is het!

Heel bijzonder om tijdens de meditatie te worden opgetild door de duidelijk voelbare verbinding, zonder elkaar te kunnen zien en zonder met elkaar in één ruimte te zijn. Hoewel we dat natuurlijk ook weer wel zijn! De ruimte van het gedeelde nu.

Het is een live event. De stream is na afloop niet terug te luisteren.

“Ik heb ervan genoten. De groepsenergie helpt ontzettend.”

“Het was mooi. En effectief!! Mijn speakers raakte los, maar het was gelukkig op een moment dat het me niet stoorde. Er was één nummer dat me opeens enorm raakte en ik schreeuwde alles eruit. Dat was echt een opluchting. Heel anders dan als ik het met een CD doe. Dat had ik niet verwacht.”

“Dank je, ik vond het geweldig! Ik miste de geluiden van de anderen maar ik voelde de anderen wel. Dat maakte het toch heel anders dan als ik het alleen thuis doe. Het ging veel dieper.”

Locatie

Thuis!

Wat heb je nodig?

Een goede internet verbinding, draadloze koptelefoon of speakers, privacy.

Het is fijn als je tijdens de QLB het geluidsvolume kunt bijstellen. Iedere computer en ook iedere koptelefoon is anders ingesteld. Soms moet je de zachte gedeeltes iets harder zetten, soms de luide gedeeltes iets zachter.

Kosten

Geen.

Voor wie?

Voor iedereen die een QLB cursus heeft gedaan of een meerdaagse Clarity Proces workshop.

Taetske KleijnOver Taetske Kleijn

Taetske was leerling van Jeru Kabbal gedurende de laatste 7 jaar van zijn leven. Hij droeg het geven van de workshops en QLB’s aan haar over. Ze begon in 1996 met het geven van Clarity workshops en heeft na het overlijden van Jeru haar baan opgezegd om zich er full time aan te kunnen wijden.

Wat prettig is, is dat Taetske heel nuchter is. Liefdevol, maar ook scherp en doorsnijdend.”

Alle gegevens op een rij

Live stream voor ervaren QLB-ers

 


DatumZondag 3 januari 2021
TijdVan 10.00 tot ongeveer 11.30 uur
DetailsVia een YouTube live stream
PrijsKosteloos
NiveauVoor ervaren QLB-ers
TrainerTaetske Kleijn
LocatieThuis

Ja, ik schrijf me graag in!

Deelname- en annuleringsvoorwaarden.