Start: 15 september 2021

Quantum Light Breath cursus voor ervaren QLB-ers

Geef jezelf een energiedouche en zuiver lichaam, geest en ziel. Laat emoties, stress en spanningen vrij stromen zodat de pure levensenergie weer vrij komt.

De groepsgrootte is afhankelijk van de actuele corona-situatie. Tsuki is uitgerust met actieve luchtverversing die de gebruikte lucht naar buiten afvoert. We hanteren bij plaatsing de datum van aanmelding.

Je kunt ook online aan de cursus deelnemen.

Over de cursus

De QLB cursus bestaat uit 4 woensdagavonden, 15, 22, 29 september en 6 oktober 2021. Met een online inhaalmogelijkheid voor een gemiste keer op dinsdagavond 19 oktober.

Wat is het doel van de cursus / wat ga je leren / wat levert het je op?

 • uit je hoofd komen en meer in je lichaam zijn
 • hoe je bij jezelf kunt blijven, ook als er om je heen van alles gebeurt
 • beter contact met je emoties
 • welke rol lichaamshouding in de meditatie speelt
 • de relatie tussen gedachten, emoties, lichaam en adem
 • meer in het nu zijn
 • meer rust en helderheid
 • meer energie en verruimd bewustzijn

En het is gewoon heel fijn om te doen!

Het is altijd zo mooi om te ervaren wat een QLB-avond brengt. De vragen en antwoorden verwoorden altijd die van jezelf, raken aan iets dat speelt, sluimert, half bewust aanwezig is, zodat het plotseling (opnieuw) helder wordt. En dat is precies waarom ik blijf komen, om de boel af te stoffen en de helderheid weer te ervaren.

Marijk

Centrum-TsukiLocatie

De cursus wordt zowel online gegeven als in Centrum Tsuki aan de Rijnsburgerweg 86 in Leiden. De workshopruimte is licht en ruim en bevindt zich op de begane grond. Tsuki is uitgerust met actieve luchtverversing die gebruikte lucht naar buiten afvoert. Ook hebben we een krachtige luchtreiniger met HEPA-filter en ioniserende werking waarmee eventuele virusdeeltjes, net zoals in een vliegtuig, uit de lucht worden gehaald.

Je kunt de cursus ook online volgen in de veiligheid van je eigen huis. Dat scheelt je reistijd en je kunt in geval van corona gerelateerde klachten toch gewoon meedoen.

Hoe hier te komen?

Centrum Tsuki ligt op 7 minuten loopafstand van station Leiden Centraal, en is ook met de auto goed bereikbaar. Kijk voor een uitgebreide routebeschrijving op de contactpagina.

Om online mee te doen,  heb je een stabiele internetverbinding nodig en een computer of laptop met camera en microfoon. Tablets en smartphones zijn minder geschikt omdat niet alle features beschikbaar zijn en ze minder volume hebben.

Kosten

De workshop kost € 65,- inclusief de online inhaalavond op 19 oktober bij een gemiste keer.
Wil je de vrijheid om kosteloos te verzetten als je een keer niet kunt? Schrijf dan in voor losse avonden a € 20.- per avond.

NB: Omdat we vanwege de corona-beperkingen met kleine groepen werken minimaal 48 uur van te voren afzeggen als je een keer niet kunt. Online deelname is altijd mogelijk.

Ervaren?

Je kunt meedoen als je de introductieavond hebt gedaan, een QLB cursus of een meerdaagse Clarity Proces workshop.

Doe je de QLB regelmatig thuis met een van de CD’s? Neem dan even contact met Taetske op voor overleg.

Taetske KleijnOver Taetske Kleijn

Taetske was leerling van Jeru Kabbal gedurende de laatste 7 jaar van zijn leven. Hij droeg het geven van de workshops en QLB’s aan haar over. Ze begon in 1996 met het geven van Clarity workshops en heeft na het overlijden van Jeru haar baan opgezegd om zich er full time aan te kunnen wijden.

Wat prettig is, is dat Taetske heel nuchter is. Liefdevol, maar ook scherp en doorsnijdend.”

Alle gegevens op een rij

Quantum Light Breath voor ervaren QLB-ers


Start15 september 2021
Duur4 avonden van 20.00 – 22.00 uur.
DetailsWoensdagavond 15, 22, 29 september en 6 oktober. Met een online inhaalmogelijkheid voor een gemiste keer op dinsdagavond 19 oktober.
Prijs€ 65,00
NiveauErvaren. Je hebt minimaal de introductieavond gedaan of een meerdaagse Clarity Proces workshop
TrainerTaetske Kleijn
LocatieOnline of in Tsuki

Ja, ik schrijf me graag in!

  • Na afloop een heerlijk kopje kruidenthee
  • Losse deelname online mogelijk als er plek is
  • Gratis inhaalavond voor een gemiste keer op dinsdag 19 oktober
  • Kan online worden gevolgd!