Start: 15 januari 2020

Quantum Light Breath voor ervaren QLB-ers

Geef jezelf een energiedouche en zuiver lichaam, geest en ziel. Laat emoties, stress en spanningen vrij stromen zodat de pure levensenergie weer vrij komt.

Over de cursus

De QLB cursus bestaat uit 4 woensdagavonden, 15 en 29 januari, en 5 en 12 februari 2020. Met een inhaalmogelijkheid voor een gemiste keer op dinsdagavond 3 maart. We beginnen met een korte uitwisseling die overgaat in de Quantum Light Breath. Deze avonden kunnen zeer krachtig en intensief zijn! Hou je meer van een rustige QLB, dan ben je als ervaren QLB-er ook welkom bij de cursus op dinsdagavond voor dezelfde prijs (zonder proefles en zonder cd).

Wat is het doel van de cursus / wat ga je leren / wat levert het je op?

  • uit je hoofd komen en meer in je lichaam zijn
  • hoe je bij jezelf kunt blijven, ook als er om je heen van alles gebeurt
  • beter contact met je emoties
  • welke rol lichaamshouding in de meditatie speelt
  • de relatie tussen gedachten, emoties, lichaam en adem
  • meer in het nu zijn
  • meer rust en helderheid
  • meer energie en verruimd bewustzijn

En het is gewoon heel fijn om te doen!

Het is altijd zo mooi om te ervaren wat een QLB-avond brengt. De vragen en antwoorden verwoorden altijd die van jezelf, raken aan iets dat speelt, sluimert, half bewust aanwezig is, zodat het plotseling (opnieuw) helder wordt. En dat is precies waarom ik blijf komen, om de boel af te stoffen en de helderheid weer te ervaren.

Marijk

Centrum-TsukiLocatie

De cursus vindt plaats in Centrum Tsuki aan de Rijnsburgerweg 86 in Leiden. De workshopruimte is licht en ruim en bevindt zich op de begane grond. Tsuki is uitgerust met actieve luchtverversing die gebruikte lucht naar buiten afvoert.

Hoe hier te komen?

Centrum Tsuki ligt op 7 minuten loopafstand van station Leiden Centraal, en is ook met de auto goed bereikbaar. Kijk voor een uitgebreide routebeschrijving op de contactpagina.

Kosten

De workshop kost € 65,- inclusief de inhaalavond op 3 maart bij een gemiste keer.
Wil je de vrijheid om kosteloos te verzetten als je een keer niet kunt? Schrijf dan in voor losse avonden a € 20.- per avond.

Ervaren?

Je kunt meedoen als je eerder een QLB cursus met Taetske hebt gedaan of een meerdaagse Clarity workshop. Ook wordt van je gevraagd om tot het einde van de meditatie te blijven zitten.

Taetske KleijnOver Taetske Kleijn

Taetske was leerling van Jeru Kabbal gedurende de laatste 7 jaar van zijn leven. Hij droeg het geven van de workshops en QLB’s aan haar over. Ze begon in 1996 met het geven van Clarity workshops en heeft na het overlijden van Jeru haar baan opgezegd om zich er full time aan te kunnen wijden.

Wat prettig is, is dat Taetske heel nuchter is. Liefdevol, maar ook scherp en doorsnijdend.”

Alle gegevens op een rij

Quantum Light Breath voor ervaren QLB-ers


Start15 januari 2020
Duur4 avonden van 20.00 – 22.00 uur.
DetailsWoensdagavond 15 en 29 januari,en 5 en 12 februari. Met een inhaalmogelijkheid voor een gemiste keer op dinsdagavond 3 maart.
Prijs€ 65,00
NiveauVoor ervaren QLB’ers
TrainerTaetske Kleijn
LocatieTsuki in Leiden

Ja, ik schrijf me graag in!

Deelname- en annuleringsvoorwaarden.