Ervaringen van deelnemers

Clarity Process Inner Core ‘The Sacred Journey Home’

‘Ik ben een ander mens geworden’

Voor ik me 3 jaar aan de Inner Core wilde verbinden heb ik een aantal mensen van de 1e groep hun ervaringen gevraagd. Ze noemden het allemaal het grootste cadeau wat ze zichzelf hebben gegeven. Dat is nogal wat. Ik had immers al het een en ander aan workshops en zelfonderzoek in de loop der jaren gedaan, zou het zo veel meer en anders zijn?
Na 3,5 jaar kan ik zeggen dat het CP inderdaad een groots cadeau is. Ik ben een ander mens geworden, of beter gezegd: ik ben mezelf geworden.
Het is een individuele reis, maar toch zijn de mededeelnemers ook belangrijk voor me geweest. Soms een uitdaging, vaker een steun en met zo veel warmte.
In het begin was ‘in het Nu leven’ voor mij nog theorie, gaandeweg is het steeds meer realiteit geworden. Ik weet nu dat er alleen dit moment is, en dat dit moment precies is zoals dit moet zijn. Ik ervaar deel van het geheel te zijn, vertrouw erop dat het leven mij leidt en niet dat ik het leven kan bepalen. Er is geen gister en geen morgen, er is alleen nu, en dat geeft zoveel rust en schoonheid.
Het CP zit knap in elkaar en is o zo effectief. Het heeft zulke eenvoudige en diepwerkende technieken. Ik hoop dat veel mensen dit gaan ervaren, zichzelf dit cadeau gunnen.
Mijn leven is totaal veranderd en toch doe ik nog dezelfde dingen als voorheen! Tot mijn grote tevredenheid is de diepgang die het CP me heeft gegeven na een half jaar alleen maar verder verdiept. Ik ben er heel erg blij mee.

Els deelenemer Inner Core

‘Leven in liefde, leven in aandacht, leven in dankbaarheid, leven in stilte, leven! Verslagje van een wonderlijke reis naar mijn binnenste kern.’

Elke dag heb ik veel plezier van waar ik ben dankzij het hele Clarity traject, incl. de driejarige Inner Core (2009-2012). In het hier en nu. En ik heb ontzettend veel plezier gehad tíjdens het hele traject. Ik kan wel een boek schrijven over wat het voor mij heeft gedaan, maar zal me voor nu beperken tot een korte(re) samenvatting.

Ik weet nog dat ik me afvroeg, wil ik me wel vastleggen voor drie jaar? Ik vond Clarity geweldig, maar zoveel van m’n tijd en geld en energie aan maar één ding geven? Ja, dus. Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Het is omgevlogen. Wat is nou ook drie jaar?

Drie jaar om met m’n hele wezen in te zien dat alles waar ik altijd naar op zoek was, er gewoon is. Hier en nu. Drie jaar om met m’n hele wezen in te zien dat wat mijn onbewuste denkt dat er gebeurt iets heel anders is dan wat er werkelijk gebeurt. Drie jaar om met m’n hele wezen in te zien dat samenwerken met mijn vierjarige het allerbelangrijkste is. Drie jaar om tot een heel diep niveau helderheid en ontspanning te mogen ontvangen. Dus het niet alleen begrijpen met m’n mind, maar tot op diepe, diepe, diepe lagen in mijn wezen. Dat heeft tijd nodig en daarom is het een proces. En daarom ook vind ik het heel fijn dat er een driejarig traject is. En als je eenmaal je binnenste kern hebt ontmoet …

Enkele voor mij grote thema’s waar ik mee heb gewerkt, zijn mijn bizarre strijd met de tijd, het moeten redden van de planeet, het onzichtbaar moeten zijn, het er helemaal alleen voor staan en een allesoverheersend gevoel van schuld. Ik heb met veel geduld en compassie en liefde telkens weer samen met mijn vierjarige naar de bijbehorende herinneringen gekeken. Naar de films, de paniek die er onder zat, de machteloosheid, de doodswens. En door de helderheid die ik daardoor verkreeg, is er zoveel rust in de thema’s gekomen, zoveel in veranderd, zoveel ontspanning. En daardoor heb ik nu een ander leven. En zin in het leven.

Ik vond het ook heel bijzonder om te zien hoe rijk het Clarity Proces aan oefeningen is. Tot en met de laatste workshop waren er nieuwe oefeningen. Er was veel wat mij aansprak en bijzonder weinig wat mij niet aansprak (ik zou het eigenlijk niet eens weten). De thema’s die aan bod komen, de liefdevolle uitleg van Taetske, haar vertrouwen in ons, haar doorvoelde weten. Ik vond het een feest om naar elke workshop te gaan en er te zijn. En elke workshop was een enorme verrassing, een kado.

Ik heb nu een ander leven. Ik héb een leven. Een leven in liefde, een leven in aandacht, een leven in dankbaarheid, een leven in stilte. Denk nu niet dat ik de hele dag op een meditatiekussentje zit (was het maar waar, hahaha). Ik heb het gewoon hartstikke druk. En ik lach en ik geniet. Ik adem en ik luister naar mijn vierjarige. Ik zie het geloof van mijn vierjarige in de herinnering en de paniek en strategie die er bij hoort en ik stap uit die film. De volwassene in mij gelooft niet meer in die film en hoeft alleen maar de vierjarige gerust te stellen. Ik vertrouw met heel m’n wezen en op het bestaan en zie dat ik niet meer mijn leven hoef te manipuleren. Ik zie dat alleen dit moment waar is. Hier en nu. Elke keer opnieuw.
En met liefde geef ik op mijn beurt en op mijn manier het Clarity Proces weer door.

Natuurlijk schieten woorden tekort, maar dan nu toch een heel groot dank je wel voor Taetske, Jeru en alle mooie, lieve, leuke, toffe mensen die ik tijdens alle workshops heb ontmoet en vooral natuurlijk de bikkels van de driejarengroep. Hug!

In april 2013 start de nieuwe groep. Ik ga mee om te assisteren. Hoop jou dan ook te ontmoeten.

Danadeelenemer Inner Core

‘Het beste wat me ooit is overkomen’

Lieve Taetske, heel heel erg bedankt voor je inzet, je toewijding je liefde, je inspiratie. Clarity is het beste wat mij ooit is overkomen en heeft mijn leven een onverwachte wending gegeven. Ik leefde in een droom, dacht dat dat werkelijkheid was. Nu WEET ik dat ik in een droom leef en soms ben ik wakker uit de droom en ken de werkelijkheid, de ultieme vrijheid waarin dit alles afspeelt, en aanschouw het wonder dat dit leven is.

Basdeelenemer Inner Core

‘Zoveel meer…’

Zoveel meer ONTDEKKEN, zoveel meer ONTVOUWEN, zoveel meer VRIJHEID, zoveel meer EENHEID, zoveel meer HELDERHEID, zoveel meer BEWUSTWOORDING, zoveel meer POSITIVITEIT, zoveel meer ONBEVOOROORDEELD, zoveel meer ONTWAAKT, zoveel meer GRENZEN VERLEGD, zoveel meer LOSTATEN, zoveel meer KRACHT, zoveel meer ONTSPANNING, zoveel meer (ZELF-)VERTROUWEN, zoveel meer GEOPEND, zoveel meer ERVAREN, zoveel meer OPEN, zoveel meer DOORSTROMING, zoveel meer REALISATIE, zoveel meer “VINDEN”, zoveel meer BEGRIP, zoveel meer VREUGDE, zoveel meer OPRECHTHEID, zoveel meer NATUURLIJKHEID, zoveel meer PLEZIER, zoveel meer DANKBAARHEID, zoveel meer BLOEI, zoveel meer ONTWIKKELING, zoveel meer LUCHT, zoveel meer (EIGEN-)WIJSHEID, zoveel meer VERVULLING, zoveel meer BALANS, zoveel meer HELING, zoveel meer WAKKER, zoveel meer LIEFDE, zoveel meer ENERGIE, zoveel meer REALITEIT, zoveel meer DIEPTE, zoveel meer BELEVING, zoveel meer SCHOONHEID, zoveel meer TEVREDEN, zoveel meer ZIJN, ZOVEEL MEER !

Endriadeelenemer Inner Core

‘Ik weet nu de weg’

Als je wilt weten waar ze het over hebben in spirituele boeken als ze het hebben over “je droom, je hypnose”, dan is dit 3-jarentraject een perfecte kans om dit te onderzoeken en aan te gaan. Voor diegene, die geïnteresseerd is in Waarheid, Liefde en Vrijheid. Door de workshopervaringen en het effect van de workshops in mijn dagelijks leven, kreeg ik langzamerhand inzicht en grip op mijn steeds herhalende onbewuste patronen, angsten en verlangens.

De afgelopen 3 jaar heb ik absoluut nodig gehad (plus alle eerdere (clarity)workshops daarvoor ook nog) om uit mijn hypnose te komen en in de realiteit! Dat is een verschil van 180°C. In het Nu zijn is zo’n enorme levensvreugde, dat gun je iedereen. En zoiets kun je niet met je hoofd bedenken, het komt namelijk vanuit je hart, vanuit het je openen naar het moment. En het moment is de waarheid: liefde en vrijheid, open en in verbinding met mijn omgeving zijn.

Taetske enorm bedankt voor het begeleiden van deze bijzondere reis, die gewoon doorgaat. Mocht ik weer eens totaal verblind raken, ik weet nu de weg terug.

Marleendeelenemer Inner Core

‘Wat een geweldig proces!’

Zojuist terug van de laatste twee weken workshop in Toscane – de afronding van onze 3 jarige Reis naar de Binnenste Kern. Einde van een zoektocht… langzaam aan begint vinden door te dringen in m’n dagelijks leven.  Oude angsten worden aangekeken en verzacht en de ontspanning en het vertrouwen in het Hier & Nu wordt dieper en dieper, waardoor ik oprecht en waarachtig vanuit mijn hart in het moment kan zijn. Een wonderlijke en fantastische reis met zo veel inspirerende doorkijkjes en panorama’s, ervaringen die doen realiseren dat het Bestaan in de basis onvoorwaardelijke Liefde is waarin alle vormen verbonden zijn, dansen en bewogen worden. Mille grazie Taetske – een geweldig proces dat blijft verdiepen..! Ik sta toe dat het leven tot mij komt.

Henkdeelenemer Inner Core

‘Ik ruik het gemaaide gras’

Voor mij was het een zeer bijzondere ervaring om samen met zoveel mensen
helderheid te vinden. Ieder op zijn eigen wijze, met veel geduld, respect en
liefde voor zichzelf en voor elkaar. En ook weer samen en ook met plezier.
Door de Clarity durf ik mij nu meer te ontspannen dan ooit tevoren. Ik zie
de natuur, ik hoor de vogels en ik ruik het gemaaide gras.

Rietdeelenemer Inner Core

3 impressies

Vertrouwen, liefde

Aangekomen waar ik ben stroom ik over van vertrouwen en liefde
Het pad was met kronkels, hindernissen en soms zag ik het niet
Steeds opnieuw droeg het bestaan mij, toonde ze me de weg
Aangekomen waar ik ben, stroom ik over van vertrouwen en liefde.
Dankbaarheid voor mijn ouders, broers, zussen, die mij op zoek lieten gaan.
Mijn grootste geschenk, mijn dochter, nu een volwassen wijze vrouw.
Allen om mij heen gaven mij projectie, iedere keer weer de spiegel
Maar aangekomen waar ik ben stroom ik over van vertrouwen en liefde.
De mannen in mijn leven lieten mij de angsten zien. Ik vluchtte keer op keer.
Nu voel ik dat er, aangekomen waar ik ben, vertrouwen en liefde is.
Delen, ontvangen en vooral geven wil ik aan het bestaan
Alles is goed. Het is maar vorm.
Vergaan doen we niet; leven en dood, het maakt niet uit.
“kinderen van een vader”
Het bestaan draagt ons.
Aangekomen waar ik ben stroom ik over van vertrouwen en liefde.

Clarity

Een laatste wandeling op het pad om aan te komen waar ik ben.
De Toscaanse warmte warmt mijn lichaam, ik adem en de geluiden van het bestaan overstemmen mijn gedachten.
Een laatste wandeling; alleen loop ik, de natuur overweldigd mijn gedachten.
Zoveel kleuren, geluiden, leven en dood om mij heen.
Ik maak er deel van uit.
Een laatste wandeling; dit moment is het enige wat er is, je beleeft het  als je het loslaat.
Ik laat de illusie van de laatste wandeling los en heb complete levensvreugde met wat is.

Dankbaar

Dankbaar voor wie ik ben en mijn zijn
Met rust en innerlijk weten ben ik “thuis” gekomen
Drie jaren van werken, tranen, vreugde en inzichten
Steeds dieper de kelder in.
De “stank” van de kelder tegenover de schoonheid van de realiteit.
Dankbaar voor het leven, dat mij met vallen en opstaan spiegels gaf
Drie jaren van verbinding en loslaten in een groep, waarin we na iedere oefening elkaar bedankten.
Onze ondersteuner die haar vertrouwen in het bestaan en de Clarity reis aan ons aanbood. Ze leerde ons de keuze.
Hoe dankbaar ben ik voor het Clarity Proces?
Dank u god, voor wie ik ben.

Loesdeelenemer Inner Core

‘Alles kan naar het nu, naar het licht, steeds maar weer’

Het fijne van de 3-jarengroep vond ik de liefde en ondersteuning in de groep. Wat een geweldig stel mensen bij elkaar. Ik kan me niet herinneren dat er ooit een wrijving of wat dan ook geweest is. Het is zeer zeker te danken aan de Methode en jouw persoonlijke houding en aanpak. De grote nadruk op het werken met jezelf en de valkuil van projectie, brengen alle vragen en problemen direct terug naar de bron: oude angst programma’s. Met de grote hoeveelheid Clarity technieken hoeft geen enkele oude pijn meer ondergedoken, ongezien zijn werk te doen. Alles kan naar het nu, naar het licht, steeds maar weer.

Misschien wel de grootste winst is een diep vertrouwen in het hier en nu en als er hier en nu niets aan de hand is, dan is er niets aan de hand. Dan kan er weer ontspannen worden. Dit gaat samen met een verdieping van mijn adem. Er heeft zich iets veranderd waardoor mijn ademhaling dieper is en vooral ook mijn borstkas zich heeft ontspannen wat meer lucht bovenin brengt en steeds voor grote opluchting zorgt.

Een lijst van positieve veranderingen in de afgelopen 5 jaar, waarvan ook de 3-jaren groep:
-Een voortdurend toenemende ontspanning zowel fysiek als mentaal. Het is ook geweldig dat er in de methode veel nadruk licht op ontspannings technieken .
-Een liefdevolle(re) en begripvolle(re) houding naar mezelf en anderen, waaronder ook zeker een verbeterde relatie met mijn familie.
-Een vermindering van verlangens en wensen, het gevoel van het is goed zo, ik heb nu al een geweldig leven, ik zie wel hoe alles loopt , ik ben erbij.
-Een goede nachtrust. Mijn slaap wordt niet meer onderbroken door angstaanvallen.
-Een nuchter bestaan omdat mijn alcohol consumptie nihil is en mij dit zeer goed bevalt. De noodzaak om te drinken (ontspanning toestaan en narigheid vergeten) is er niet meer.
-Een vegetarisch bestaan. Hetgeen mij zeer goed bevalt.
-Een verandering in mijn seksleven, kan de leeftijd zijn, maar het is zoveel rustiger en beter. Zeker ook omdat er niet allerlei andere spanningen ontladen en wensen mee bevredigd hoeven te worden.
-Een eind aan het moeten lezen van spirituele boeken met steeds maar weer de hoop het te vinden, ondanks dat ze me geholpen hebben, hoef ik nu alleen maar mijn zintuigen te gebruiken en het bestaan hier en nu te lezen.
-Een gevoel van dankbaarheid omdat ik zo’n mooi leven heb waarin mij niets ontbreekt en er alleen maar overvloed is.
-Een mogelijkheid om de ‘goede boodschap’ door te geven zonder dat er een grote drang op zit om me te bewijzen. Het komt wanneer het komt.

Het was heel erg fijn om met je te werken. Het was voor mij zeer verademend en leerzaam, om je geduldige, liefdevolle begeleiding naar mij of anderen mee te maken. Steeds maar weer geduldig, nooit (ver)oordelend altijd vol vertrouwen in onze eigen mogelijkheid onze vleugels te ontvouwen. En ik heb ook naast mijzelf iedereen in de groep zien ontspannen en opbloeien. Heel veel dank, heel veel liefs,

Ronalddeelenemer Inner Core

‘Ik realiseer mij dat dit mijn bron is, mijn binnenste kern’

Sinds ik terug ben uit Toscane, ben ik met regelmaat ontroerd en dankbaar voor dit proces. Voor mijn leven. Voor alle geschenken.
Ik heb in Toscane gevonden wat ik zocht: stilte, innerlijke kracht, verbondenheid. En ik realiseer mij dat dit mijn bron is, mijn binnenste kern. Het is aanwezig, continu. Het is pril en ik koester het. Ik mediteer dagelijks. Just for fun. Uit vreugde om te kunnen ademen.
Er is iets onomkeerbaars gebeurd. Ik heb het gevonden. Gebaseerd op Jeru Kabbal had ik een kaartje in mijn wc gehangen: I’m a finder who at this moment is looking what I am going to find. Om mijzelf moed in te spreken. Maar ik kan de tekst aanpassen. I have found it! Ik heb het gevonden!
Ook als het op momenten weg is, weet ik dat het er is en kan ik het weer hervinden. Ik heb de waarde gevoeld van naar binnen gaan. Van stilte. Van contact maken met mijn eigen bron.
Het proces gaat door. Het is heerlijk om te leven. Om het leven aan te gaan en vanuit mijzelf te leven, elk moment opnieuw.

Elsdeelenemer Inner Core

‘Tranen van dankbaarheid’

Door driejarengroep te doen heb ik ontdekt – ontdekt ontdekt hoe mijn wereld, mijn waarheid, mijn overtuigingen, mijn manieren, mijn keuzes & alles eigenlijk zo gekomen zijn.
Ik heb mijn mededogen hiervoor/ hierover ontdekt.
Ik heb mezelf ontdekt.
Niets hoeft meer toegedekt te worden.

Tranen van dankbaarheid.
Dank je wel Taetske en driejarengroep.

Sophiadeelenemer Inner Core

‘Rijk’

En dan te bedenken dat ik een 3-daagse workshop veel te lang vond! Wat kon daar niet allemaal gebeuren met me?!
Het is ruim vier jaar later en ik heb zojuist het 3-jarentraject afgesloten, met 17 andere trouwe deelnemers.
Het Clarity Proces… wat heeft dat me ontzettend veel gegeven en wat geniet ik daar elke dag van.

Was ik altijd aan het zoeken
Nu vind ik zonder zoeken
Stilte wilde ik en rust en liefde
Troost had ik nodig en gezien te worden
Wat was dat zoeken zeg!
En steeds maar weer opnieuw!
Het mooiste dat ik vond
Was dat alles er al is
Ik hoef niets meer te doen
Alleen te kijken
En te luisteren
Te zijn

Marijkdeelenemer Inner Core

‘Mijn zoektocht is voorbij’

Ik heb drie jaar geleden het besluit genomen om deel te nemen aan de drie jarengroep van het Clarity Proces. De Binnenste Kern.
Dat mijn leven zo zou kunnen veranderen in 3 jaren had ik nooit verwacht.
Vooral op zo een soepele, zachte en subtiele manier.
Als ik terugkijk naar waar ik drie jaar geleden was en hoe het met me ging, zou ik eigenlijk niks te klagen hebben. Voor mijn gevoel ging alles zijn eigen gang en behalve wat levensvragen voelde ik me goed.
Door intensiever mijzelf te onderzoeken met het Clarity Proces begon ik te zien waar mijn valkuilen waren.
Mijn eerste grote doorbraak was tijdens het eerste jaar. Ik realiseerde me dat ik een grote deel van de tijd niet blij was met waar ik was. Ik was naar Frankrijk verhuisd, naar een mooie boerderij waar ik graag was, maar ik moest vaak weg voor mijn werk. Een paar dagen voor dat ik weg moest begon mijn zorgenmachine zich druk te maken…. “Hoefde ik maar niet weg”, “Ik wil niet weg” en daardoor kon ik niet genieten van het paradijs waarin ik leef. En als ik weg was begonnen de gedachten “Ik wil naar huis”, “Als ik maar thuis was”.
Door mijn gedachten te erkennen en met de zorgen die er achter zitten te werken, kon ik eindelijk zijn waar ik was…in mijn paradijs thuis en in mijn paradijs buitens huis.  Ik begon meer te genieten van mijn werk, mijn tijd alleen en mijn tijd thuis.
Elk jaar bracht nieuwe inzichten en veranderingen. Mijn manier om met anderen te communiceren en te zijn is heel erg veranderd. Ik kan eindelijk mijzelf zijn en ik maak me zo goed als geen zorgen over wat een ander van mij vindt… en dat is een enorm geschenk!!
Een ander belangrijke verandering die plaats gevonden heeft, is dat ik gezonder ben gaan leven. Ik heb al mijn hele leven yoga willen doen, en daar ben ik intensief mee begonnen. Ik ben vegetariër geworden midden in het land van het vlees….zonder enige moeite! Ik dronk dagelijks en nu is mijn alcohol consumptie bijna nihil. En alle veranderingen gebeurden soms plotseling, soms langzaam, maar altijd zonder moeite.
Tijdens de drie jaren heb ik veel inzichten gehad die mij verder op mijn pad hebben geholpen. Het grootste geschenk gebeurde in de allerlaatste twee weekse workshop toen ik me realiseerde dat mijn zoektocht voorbij was. Ik hoef niet meer te zoeken! Alles wat ik werkelijk zoek is aanwezig in het hier en nu.
Ik kan me daarvoor openen en het geschenk van het bestaan ervaren en aanvaarden.
Voor al deze inzichten en veranderingen ben ik jou Taetske en het Clarity Proces enorm dankbaar.

Robertdeelenemer Inner Core

‘Je gaat het ervaren!’

Wat heeft het driejarig Clarity traject mij gebracht?
Om dat in woorden om te zetten is niet makkelijk, omdat het zulke diepgaande innerlijke veranderingen teweeg heeft gebracht. Veel van mijn onbewuste overtuigingen over de wereld, overlevings strategieen van waaruit mijn verdedigingssysteem is opgebouwd, zijn duidelijk geworden en ik zie dat ze nu niet meer nodig zijn. Mijn verdedigingssysteem is zich aan het ontspannen en dat heeft als effect dat ik de werkelijkheid ervaar. Dat ik ervaar wat er is, en niet wat mijn onbewuste denkt dat er is. Beide werelden zijn aanwezig, de film, maar ook de realiteit, die er altijd al is geweest, er is, en er altijd zal zijn, of ik me er nu van bewust ben of niet. En dat weten, voelen geeft vertrouwen en onstpanning. Het verlangen om daar te zijn waar ik nu ben, ipv mijn zekerheden uit de film te halen.

Ik heb afscheid genomen van het kind dat ik was. Ik zie dat ik niemand meer nodig heb en niemand mij meer nodig heeft. Ik kan uit vrije wil kiezen om me te verbinden, maar het hoeft niet. Het is goed zoals het is en het bestaan zorgt voor alles, dat hoef ik niet te doen. Ik ben er en ik kan alles laten ontstaan door er gewoon te zijn.

Ook heb ik gedurende de drie jaar ervaren dat het belangrijk is om de technieken te blijven toepassen, het onbewuste blijven geruststellen, blijven luisteren, blijven zien dat we leven en dat het leven niet in gevaar is. Blijven vergelijken, “Wat denk je dat er gebeurt ?”en  “Wat is nu?” Zien dat alle gedachtes, gevoelens, spanningen uit de film komen, uit het verleden, en dat het moment je altijd verwelkomt, dat je altijd een plek hebt in het moment.

Als je jezelf wilt leren kennen, als je wilt ervaren wat waar is, als je je afvraagt wie je werkelijk bent, als je het gevoel hebt dat er meer is en dat je iets mist, als je het gevoel hebt dat de wereld gek is geworden, dan raad ik je echt aan om dit proces aan te gaan. Je zult ervaren dat alles waar je naar op zoek bent te vinden is in de realiteit en dat je alleen maar hoeft los te laten wat je denkwereld je vertelt.

Het zijn met een groep vaste mensen, voor drie jaar lang die allemaal hetzelfde velangen hebben om wakker te worden, te stappen uit de wereld van de herinneringen en in de wereld van de realiteit, is zeer waardevol. Het is zo mooi om samen te zijn met mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun projecties, hun gevoelens, spanningen, etc. Je krijgt daardoor ruimte en je wordt aangemoedigt om op zoek te gaan naar de waarheid.

Het mooiste kado wat ik mezelf kan geven is mezelf openen naar de waarheid, die gelijk staat aan de realiteit. Het is een hele andere wereld dan die we kennen van de herinneringen, het is niet voor te stellen.  Je kunt het alleen maar ervaren, en dat is wat gaat gebeuren in die drie jaren, je gaat het ervaren!

Estherdeelenemer Inner Core

Naar boven