Dinsdag 19 oktober , 2021  20.00

Quantum Light Breath livestream met Nyncke

Een weldaad voor lichaam en geest.  Laat het licht van de adem op spanning, stress, gedachtes en emoties schijnen.  Laat je levensenergie weer stromen.

Een YouTube livestream heeft een verbazingwekkend goede geluidskwaliteit. Het geeft 100% privacy en je hebt geen gedoe met allerlei instellingen. Je opent de link die je toegestuurd krijgt, doet je hoofdtelefoon op of sluit je speakers er op aan en dat is het. Klaar om te ademen!

Zonder dat we met elkaar in een ruimte zijn en zonder dat we elkaar kunnen zien is het toch een speciale gewaarwording en is er een voelbare verbinding met elkaar. Verbonden in dit ene moment, het Nu. 

Het is een live event. De stream is na afloop niet meer te beluisteren.

Locatie

Thuis! Of waar je maar wilt. Ergens waar je verbinding met YouTube kunt maken.

Wanneer?

Dinsdag 19 oktober om 20.00

Er staan ook een aantal engelse livestream meditaties met Taetske gepland op de zondagochtend op  5 september17 oktober en 28 november. Of kijk op verdere aanbod van de Nederlandse streams.

Wat heb je nodig?

Een goede internetverbinding, speakers of (draadloze) hoofdtelefoon en een plek waar je ongestoord kunt mediteren.

Zorg ervoor dat je het volume van je afspeelapparaat kunt aanpassen tijdens de QLB. Elke computer en hoofdtelefoon heeft weer andere instellingen.

Kosten

€ 20,-

Voor wie?

De stream is voor ervaren QLB’ers. Dit betekent dat je aan een QLB workshop hebt meegedaan of dat je een Clarity Proces workshop van een week of langer hebt gevolgd.

Technische problemen?

Je kunt hiervoor contact opnemen met Irene op irenelangeveld@gmail.com of op  06 42381936

Over Nyncke Schepen

Vanaf het moment dat ze in 2003 haar eerste workshop bij Taetske volgde is Nyncke gegrepen door de eenvoud en doeltreffendheid van de technieken en meditaties van het Clarity Proces van Jeru Kabbal. In 2007 rondde ze de trainersopleiding af en biedt sindsdien workshops, individuele sessies en QLB meditaties aan.

“Het Clarity Proces is heel aards. Je krijgt zelf alle gereedschappen in handen om oude patronen te ontrafelen en je te openen voor het Moment. Het voelt heel dankbaar om als trainer ook anderen te kunnen helpen hun helderheid te herontdekken en ze te zien ontspannen in het Hier en Nu.”

Alles op een rij

QLB live op YouTube

 


DatumDinsdag 29 juni, 2021
TijdVan 20.00 tot 21.30
DetailsDoor middel van YouTube livestream
Kosten€ 20,-
LevelExperienced QLB-ers
TrainerNyncke Schepen
LocatieThuis

Ja, ik schrijf me graag in!

Deelname en annuleringsvoorwaarden.