Dinsdag 26 mei 2020    (vanuit Tsuki met zoom)

Quantum Light Breath thuis – testavond!

Geef jezelf een energiedouche en zuiver lichaam, geest en ziel. Laat emoties, stress en spanningen vrij stromen zodat de pure levensenergie weer vrij komt.

Over de avond

Een ‘QLB vanuit Tsuki thuis’ testavond voor mensen die al eerder een QLB-cursus in Tsuki hebben gedaan of de QLB kennen van een meerdaagse Clarity Process workshop met Taetske. We verbinden via zoom.

“Het was mooi en krachtig. Krachtiger dan als ik het met een CD doe. Het voelde net als een live QLB maar dan bij mij thuis. Het geluid was goed. Twee keer haperde de verbinding en was ik je een seconde kwijt, maar dat loste zich vanzelf weer op. Heel fijn!”

“Ik was verrast hoe goed het werkte en kwam als snel in diepe emoties. Geweldig!”

“Bedankt dat je dit doet! Ik heb ervan genoten. De groepsenergie helpt ontzettend.”

“Het was een beetje vreemd maar mooi. En effectief!! Mijn speakers raakte los, maar het was gelukkig op een moment dat het me niet stoorde. Mijn mindfold (blinddoek) hielp om me te concentreren. Er was één nummer dat me opeens enorm raakte en ik schreeuwde alles eruit. Dat was echt een opluchting. Heel anders dan als ik het met een CD doe. Dat had ik niet verwacht.”

“Dank je, ik vond het geweldig! Ik miste de geluiden van de anderen maar ik voelde de anderen wel. Dat maakte het toch heel anders dan als ik het alleen thuis doe.  Het ging veel dieper.”

“Het was even wennen. Ik kwam net van mijn werk en kon er daarom niet goed inkomen. Maar op een gegeven moment hoorde ik echt wat je zei en binnen een paar ademhalingen was mijn hoofd stil en mijn lijf vol energie. Ik doe het graag nog eens!”

“De meditatie gister was heel fijn. Ik kwam in een diepe ontspanning. Mijn hart ging open en er stroomde zoveel energie en liefde! Het geluid was goed en je woorden leken precies voor mij bestemt. Dank je wel, ik ben blij dat ik heb meegedaan.”

Locatie

De avond vindt plaats vanuit Tsuki. Je verbindt je met zoom (download de nieuwste versie!).

Wat heb je nodig?

Een webcam, draadloze oortjes/koptelefoon of speakers, privacy.

Kosten

De test-QLB is gratis.
Wil je meer dan kan je voor € 50,- meedoen op 2, 9 en 16 juni. Een losse avond aansluiten kan voor € 20,-.

Ervaren QLB-er?

Je kunt meedoen als je eerder een QLB-cursus met Taetske hebt gedaan of een meerdaagse Clarity workshop.

Taetske KleijnOver Taetske Kleijn

Taetske was leerling van Jeru Kabbal gedurende de laatste 7 jaar van zijn leven. Hij droeg het geven van de workshops en QLB’s aan haar over. Ze begon in 1996 met het geven van Clarity workshops en heeft na het overlijden van Jeru haar baan opgezegd om zich er full time aan te kunnen wijden.

Wat prettig is, is dat Taetske heel nuchter is. Liefdevol, maar ook scherp en doorsnijdend.”

Alle gegevens op een rij

Quantum Light Breath voor ervaren QLB-ers


Start26 mei 2020
DuurVan 20.00 tot ongeveer 22.00 uur
DetailsMet zoom. Aansluitend kun je meedoen met de avonden op 2, 9 en 16 juni
PrijsKosteloos
NiveauVoor ervaren QLB-ers
TrainerTaetske Kleijn
LocatieThuis

Ja, ik schrijf me graag in!

Deelname- en annuleringsvoorwaarden.