Ervaringen van deelnemers

Quantum Light Breath introductie avond

Dank voor de meditatie van gisteravond, het was een prachtige en krachtige ervaring. Heel mooi en integer hoe je de QLB hebt geïntroduceerd en ons leidde tijdens het mediteren. Vandaag merk ik ook hoe bevorderlijk de meditatie van gisteren is geweest. Voornamelijk wordt veel ruis en identificatie met ‘oude’ gedachtes weggehaald, waardoor alles weer is zoals het is. Voor mij betekent dat vooral dat het perspectief weer helder is en dat ‘wat is’ kan bestaan. Dat niets uit de weg hoeft of hoeft te verdwijnen. Heel mooi.

Nog bedankt voor de heerlijke avond. Het was fijn om jouw aanwijzingen op te volgen en door tranen ademend steeds weer af te meren bij mijn hart en kracht op te doen bij het hier en nu.

Ik was gister bij je imposante proefles. Ik vond het zeer inspirerend, leerzaam en heerlijk en inderdaad met name de dag erna! Nog bedankt daarvoor

Wat een bijzondere en mooie ervaring was het gisteravond. Wij hebben enorm genoten en zoals ik al aangaf dit smaakt naar meer.

De kennismakingsmeditatie van gisteravond heeft me goed gedaan. Ik kwam behoorlijk moe aan, en ik vertrok schoner en verfrist. Dank voor je plezierige begeleiding.

In het begin met de harde muziek voelde ik me in een Hollywood-film. Het voelde zo Amerikaans en ver van hoe ik meditaties doe, en wat ik verwachtte. Gelukkig kon ik mijn weerstand overwinnen en in contact met mijn adem blijven. Ik had na afloop van de meditatie energie en was blij.

De reden dat ik deze meditatie wilde proberen is omdat ik door omstandigheden behoorlijk gespannen ben en graag wil ‘loslaten’ en meer wil ontspannen. Gedurende de meditatie merkte ik ook de spanning in mijn lijf door pijn op bepaalde punten. Deze pijn was na afloop verdwenen en ik voelde me ontspannen. Ik vond het erg geslaagd!

Ik heb mij voor het eerst in tijden weer rustig en vooral ook blij gevoeld. De muziek, de hele flow van de meditatie, bracht mij heel dicht bij mezelf, in het hier en nu.

Naar boven