Start: 22 september 2022, 9 november 2022, 18 maart 2023

Clarity Proces Driedaagse + Week + Retreat met € 250 korting!

Opeenvolgende serie van drie workshops voor een jaar van helderheid en bewustzijn

Waar schrijf je voor in?

De Driedaagse

Om vrij te zijn, moet de identificatie met de beperkingen uit het verleden ophouden. Maar onbewust zijn we nog vaak het kind dat gelooft dat er een draak onder het bed zit. En ons denken tovert voortdurend draken op ons pad! Als we met ze in gevecht gaan, worden ze groter en invloedrijker. Clarity wijst je een andere weg. Door ze op liefdevolle en respectvolle wijze te ontluisteren, komt je energie vrij en richt je blik zich op de realiteit. Het NU komt tevoorschijn in al zijn kracht, levendigheid en schoonheid. Net als jij.

Dit is onze kennismaking workshop. Het start op donderdagavond 22 september en eindigt zondag 25 september aan het eind van de middag. Lees meer

De Week

Een vlinder die denkt dat hij nog een rups is, blijft zich vasthouden aan de tak. Toch heeft hij geen transformatie meer nodig om zijn vleugels uit te slaan. Alleen diep inzicht en vertrouwen in wat hij werkelijk is.

De Clarity Proces Week is onze basisworkshop. De praktische technieken zijn goed thuis en op het werk toe te passen, waardoor veranderingen thuis doorzetten. Verwacht een combinatie van zelfonderzoek, regressiewerk, hier en nu technieken en krachtige ademmeditaties zoals de Quantum Light Breath. Clarity is geen quick fix. Het is een gedegen weg met veel diepgang. Lees meer

De Retreat (Engels gesproken)

In these two life-changing weeks you can shift from identifying with your old, self-limiting personality to the countless expressions of the moment. You will have already convinced your Deeper Mind that you are no longer a caterpillar but are a full-fledged butterfly. You are ready to fly. Not weighted down by the heaviness of the past, you will be naturally light. In an atmosphere of support, understanding and love you will be encouraged to experiment with your new freedom. Read more

LocatiesCentrum-Tsuki

De Driedaagse vindt plaats in Centrum Tsuki in Leiden. De workshopruimte is licht en ruim en bevindt zich op de begane grond. Tsuki is uitgerust met actieve luchtverversing die gebruikte lucht naar buiten afvoert. Ook hebben we een krachtige luchtreiniger met HEPA-filter en ioniserende werking.

De Week vindt plaats in Haus Bergheim in het Sauerland, in de omgeving van Altena. Het huis staat op een berghelling en is omgeven door bossen. De lucht is uitzonderlijk schoon. Je verblijft op een tweepersoonskamer. Op elke etage zijn meerdere toiletten en douches. Er zijn eenpersoonskamers beschikbaar tegen kleine meerprijs.

De Retreat vindt plaats in Savita, ook in het Sauerland, ongeveer 8 km van Winterberg. Savita ligt helemaal vrij in de natuur. Het is er rustig en stil. Bijzonder aan Savita is dat iedereen een eenpersoonskamer heeft met eigen douche/toilet en balkon op het zuiden. Het wordt gerund door een gemeenschap van vrijwilligers. Gasten helpen een handje met de afwas en het schoonhouden van de ruimtes.

Kosten

Driedaagse inclusief cursusmateriaal, koffie, thee en lichte versnaperingen: € 400 + € 50 inschrijfkosten. Gereduceerd tarief voor particulieren: € 315 + € 50 inschrijfkosten.

Week inclusief cursusmateriaal, vegetarische maaltijden en verblijf € 1208 + € 50 inschrijfkosten. Gereduceerd tarief voor particulieren € 999 + € 50 inschrijfkosten. Eenpersoonskamer, € 25 extra voor de hele week.

Tweeweekse Retreat inclusief cursusmateriaal, vegetarische maaltijden en verblijf op een eenpersoonskamer € 1995 + € 50 inschrijfkosten (- € 250 bij gebruik van deze aanbieding). Gereduceerd tarief voor particulieren € 1785 + € 50 inschrijfkosten (- € 250 bij gebruik van deze aanbieding).

NB Het standaard tarief wordt gefactureerd, het gereduceerde tarief niet.

Taetske KleijnOver Taetske Kleijn

Taetske was leerling van Jeru Kabbal gedurende de laatste 7 jaar van zijn leven. Hij droeg het geven van de workshops en QLB’s aan haar over. Ze begon in 1996 met het geven van Clarity Proces workshops en heeft na het overlijden van Jeru haar baan opgezegd om zich er full time aan te kunnen wijden.

Wat prettig is, is dat Taetske heel nuchter is. Liefdevol, maar ook scherp en doorsnijdend.”

Alle gegevens op een rij

Driedaagse + Week + Retreat met €250 korting


StartDonderdag 22 sept 2022 19.30
Woensdag 9 nov 2022 18:00
Zaterdag 18 maart 2023 18:00
EindeZondag 25 sept 2022 18.00
Donderdag 17 nov 2022 9:00
Zaterdag 1 april 2023 9:00
DetailsDe vervolgworkshop(s) kan/kunnen binnen twee weken na iedere workshop kosteloos worden geannuleerd
Korting€ 250,- op de totaalprijs, te verrekenen met het laatste bedrag
NiveauOpen voor alle niveau’s
TrainerTaetske Kleijn
LocatieCentrum Tsuki in Leiden, Haus Bergheim bij Altena, Centrum Savita bij Winterberg

Ja, ik schrijf me graag in!

  • Deelnemers beoordelen onze workshops gemiddeld met een 8,8!
  • Zijn de kosten een probleem? Het Dana Clarity Fonds biedt een oplossing
  • Introductieavond op woensdag 24 augustus
  • Bij afmelden tot 1 maand van te voren geen workshopkosten
  • Binnen 14 dagen na een workshop gelegenheid om vervolg workshop(s) kosteloos te annuleren inclusief het betreffende inschrijfgeld