"Wat is het beste tijdstip om de QLB te doen en hoe vaak?"

Beste Taetske,

Wat is het beste tijdstip om de QLB te doen en hoe vaak? Ik doe het nu bij het opstaan en dat voelt goed. Heb je nog meer tips waar ik op moet letten?

Mijn laatste vraag is of de cd Sunrise of the Soul goed aansluit als afwisseling met de Quantum Light Breath Original Version?

Warme groet,
Joost


Taetske’s antwoord

Beste Joost,

Je kunt de meditatie op elk tijdstip doen waar jij je goed bij voelt. Er de dag mee beginnen vinden veel mensen erg fijn, omdat je er de hele dag plezier van hebt. Prima dus!

Eén keer per week is het minimum om een ontwikkeling in gang te zetten. Doe je hem 2 tot 3 keer per week, dan heb je er uiteraard meer aan. Ik heb hem zelf bij sommige fases in mijn leven zelfs elke dag gedaan, en dat heeft me heel veel gegeven.

Het is zeker de moeite waard om ook de andere QLB cd’s te proberen en ze af en toe af te wisselen. Ze hebben allemaal hun eigen klank en karakter. De Sunrise of the Soul is een mooie combinatie met de Original Version. In de Sunrise zit een heftig extatische episode, die uitnodigt tot zeer intensief ademen en loslaten van controle. Dat ruimt enorm op, en opent de deur naar een intense beleving van wie je werkelijk bent.

Als tip geef ik je nog mee om gedurende de hele meditatie rechtop te zitten of te staan, en pas helemaal aan het eind eventueel nog wat na te liggen.

Hartelijke groet,
Taetske

Reacties 0

Plaats een reactie

Geef een reactie