"Kan de extra zuurstof pijn in het lichaam geven? Of zijn het genezingsreacties?"

Goedemorgen,

Afgelopen dinsdag heb ik meegedaan met de introductie QLB.
Wat ik de dag erna merkte was enerzijds een welbevinden en anderzijds meer pijn in mijn lijf. Nu heb ik wat blessures van whiplash met hoofd-en rugpijn. En 2 narcoses binnen een jaar voor beenbreuk en nieuwe heup. Geeft de extra zuurstof meer pijn in het lichaam? Of zijn het genezingsreacties?

Vriendelijke groeten,
A


Taetske’s antwoord

Beste A,

De meditatie legt dingen open, en brengt je meer in contact met je lichaam. Als er nog resten van blessures zijn, brengt het die naar de oppervlakte en onder je aandacht zodat jij meer ruimte voor genezing in je leven kan inruimen. Voor genezing is extra zuurstof en meer bloeddoorstroming nodig, die inderdaad door de meditatie op gang kan worden gebracht. Ook andere dingen als wandelen, yoga, gezond eten en massage kunnen daaraan bijdragen.

Reststoffen van een narcose kunnen lang in het lichaam blijven zitten en het is bekend dat de QLB daar enorm helpt om dat op te ruimen. Meestal merken mensen dat doordat ze slaperig en/of misselijk worden tijdens of vlak na de meditatie. Door na de meditatie goed na te liggen, ruim water of kruidenthee te drinken en een wandelingetje te maken, help je je lichaam om te losgemaakte afvalstoffen af te voeren. De onprettige verschijnselen nemen dan snel af en daarna voel je je beter.

Wat je beschrijft past daar dus prima bij. Je voelt je beter door de opruiming die heeft plaatsgevonden, maar je lichaam vraagt je ook om meer aandacht voor de whiplashblessure.

Hartelijke groet,
Taetske

Reacties 0

Plaats een reactie

Geef een reactie