"Wat is het verschil tussen een Clarity Proces Driedaagse en de QLB-avonden?"

Hai Taetske,

Momenteel ben ik door een lastige heftige relatie die ik onlangs heb beëindigd erg van slag geraakt en heb ik de afgelopen tijd veel angst en onrust gevoeld. Het heeft een hoop vragen bij me opgeroepen, dus ik ben (naast therapie) op zoek naar wat handvatten om naar die angst te durven kijken.

Ik zag op je website dat er voor mij 2 mogelijkheden zijn, namelijk de Clarity Proces Driedaagse en die QLB-avonden. Wat zijn precies de grote verschillen tussen deze twee, behalve de tijdspanne?

W.


Taetske’s antwoord

Beste W,

Om naar je angsten te kijken is een Clarity Proces Driedaagse het meest geschikt. De Quantum Light Breath meditatie (QLB) maakt deel uit van het Clarity Proces en zal ook in de workshop worden gedaan. Maar de meditatie alleen geeft mensen meestal niet genoeg handvatten om oude angsten te onderzoeken en aan te kijken.

In de Driedaagse krijg je verschillende handvatten aangeboden voor zelfonderzoek. In de meditatiecursus alleen de QLB meditatie.

Hartelijke groet,
Taetske

Reacties 0

Plaats een reactie

Geef een reactie