Deelname voorwaarden

De workshops en cursussen bieden hulp voor zelfhulp, en vervangen op geen enkele wijze noodzakelijke medische of therapeutische hulp. Je neemt deel op eigen verantwoordelijkheid en Taetske noch Tsuki noch de verblijfplaats kan aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen en/of letsel opgedaan tijdens de workshop of als vermeend gevolg ervan. Alle deelnemers zijn tijdens de workshop of cursus zelf verantwoordelijk voor wat ze doen, geven, zeggen, ontdekken en ervaren. Zijn er bijzondere psychische of fysieke omstandigheden dan licht je de trainer hierover in voor aanvang van de workshop. Dit ontslaat je niet van je eigen verantwoordelijkheid. Het is niet toegestaan om opnames te maken. Workshops kunnen alleen als geheel gevolgd worden, gedeeltelijke deelname is niet mogelijk.

Annuleringsvoorwaarden

NB: Wordt de workshop of cursus aan een andere organisatie of persoon betaald dan Tsuki, dan gelden de annuleringsvoorwaarden van de betreffende organisatie of persoon.

Dag of dagdeel workshop

Je kunt tot 1 week van te voren kosteloos annuleren. Daarna wordt geen restitutie meer gegeven. Als de workshop open is voor iedereen kun je kosteloos iemand anders in jouw plaats laten meedoen.

QLB cursus of andere cursussen die uit een reeks bijeenkomsten bestaan

Je kunt tot 1 week voor de eerste bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna wordt geen restitutie meer gegeven. Als de cursus open is voor iedereen kun je voor de eerste bijeenkomst nog kosteloos iemand anders in jouw plaats laten meedoen. Na de eerste bijeenkomst is dat niet meer mogelijk.

Driedaagse

Je kunt tot een maand van te voren kosteloos annuleren op € 50,- annuleringskosten na. Tot twee weken voor aanvang ben je 50% van het workshopgeld verschuldigd, daarna het gehele bedrag. Vind je zelf iemand die in jouw plaats aan de workshop deelneemt, dan betaal je alleen € 25,- administratiekosten. Mocht Tsuki de workshop annuleren dan worden al je betalingen teruggestort.

Week

Je kunt tot zes weken van te voren kosteloos annuleren op € 50,- annuleringskosten na. Tot twee weken voor aanvang ben je 50 % van de workshopkosten verschuldigd. Annuleer je daarna dan zijn de gehele workshopkosten verschuldigd, inclusief de kosten die door de verblijfplaats in rekening worden gebracht. Vind je zelf iemand die in jouw plaats aan de workshop deelneemt dan betaal je alleen € 25,- administratiekosten. Mocht Tsuki de workshop annuleren dan worden al je betalingen teruggestort.

Voor de langere workshops gelden aangepaste annuleringsvoorwaarden.

Winkel

Ga naar de algemene voorwaarden in het winkeldeel