Start: 17 november 2018

Clarity Week ‘De vlinder die dacht dat hij nog een rups was’

Open je ogen naar een nieuwe manier om jezelf en de wereld te zien. Deze week geeft je het gereedschap in handen om uit de hypnose van je denkwereld te komen en de kracht, levendigheid en schoonheid van het leven te ontdekken.

Over de workshop

Een vlinder die denkt dat hij nog een rups is, blijft zich vasthouden aan de tak. Toch heeft hij geen transformatie meer nodig om zijn vleugels uit te slaan. Alleen diep inzicht en vertrouwen in wat hij werkelijk is.

De Clarity Week is onze basisworkshop. De praktische technieken zijn goed thuis en op het werk toe te passen, waardoor veranderingen thuis doorzetten. Verwacht een combinatie van zelfonderzoek, regressiewerk, hier en nu technieken en krachtige ademmeditaties zoals de Quantum Light Breath. Clarity is geen quick fix. Het is een gedegen weg met veel diepgang.

Wat is het doel van de workshop / wat ga je leren / wat levert het je op?

 • Zelfkennis
 • Oude verdedigingsmechanismen loslaten
 • De zintuigen openen
 • Dieper contact met het hier en nu
 • Meer ontspanning en energie
 • Verruimd bewustzijn waardoor je meer in je lichaam bent

De week is een innerlijke ontdekkingstocht. We gebruiken verschillende ingangen om tot helderheid te komen: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch.

Je haalt het meest uit de workshop door deze week offline te gaan. Lees voor meer informatie de Tsuki nieuwsbrief van mei 2018.

Wat me heeft getroffen is de krachtige combinatie van bewustwording van je onbewuste en het in het hier en nu leren zijn. Ik heb genoten!

Ingrid

Locatie

Centrum Savita ligt in het Sauerland, 8 km van Winterberg. Het huis ligt op een berghelling, helemaal vrij in de natuur en is omgeven door eindeloze bossen. Het is er rustig en stil. De lucht is zo schoon dat hier ook gekuurd wordt. Alle kamers hebben een balkon op het zuiden. Bijzonder aan Savita is dat iedereen een eenpersoonskamer kan krijgen met eigen douche/toilet. Het wordt gerund door een gemeenschap van vrijwilligers waarbij de gasten een steentje bijdragen door het schoonhouden van hun eigen ruimtes.

Seminarhaus Savita
An der Burbecke 15
59955 Winterberg-Niedersfeld
www.savita.nl

Hoe hier te komen?

Vanaf de meeste plekken in Nederland rij je in 3 à 4 uur naar Savita. De afstand vanaf Utrecht is 300 km.

Dagelijks rijdt er een rechtstreekse bus in ongeveer 6 à 7 uur van Amsterdam, via Utrecht en Arnhem, naar Winterberg. Kosten: normaliter € 22 enkele reis. Tickets vooraf bestellen via: www.flixbus.nl. Bij de uitstaphalte kan je lijnbus S40 naar Niedersfeld nemen, of je kunt met de auto worden opgehaald. Je moet dan wel een dag eerder en/of later aan- en afreizen. Geef dit aan ons door zodat we die extra nacht(en) a € 42,-  bij Savita voor je kunnen reserveren.

Met de trein haal je het wel op dezelfde dag. Kijk voor tijden en prijzen op www.nsinternational.nl. Tijdig reserveren scheelt enorm in de kosten.

Kosten

Workshop inclusief cursusmateriaal, vegetarische maaltijden en een eenpersoonskamer met eigen douche/toilet € 1071,-
Gereduceerd tarief voor particulieren € 891,-
Krappe beurs € 801,-

Je kunt zelf kiezen welke van de drie tarieven voor je past.

Herhalers en partners € 50,- korting.

De krappe beursprijs wordt mogelijk gemaakt door het Dana Clarity Fonds. Is ook met de krappe beursprijs de financiële drempel te hoog? Neem contact op met het fonds op via clarity4all@hotmail.com. Hun missie is om Clarity voor iedereen mogelijk te maken.

Taetske KleijnOver Taetske Kleijn

Taetske was leerling van Jeru Kabbal gedurende de laatste 7 jaar van zijn leven. Hij droeg het geven van de workshops en QLB’s aan haar over. Ze begon in 1996 met het geven van Clarity workshops en heeft na het overlijden van Jeru haar baan opgezegd om zich er full time aan te kunnen wijden.

Wat prettig is, is dat Taetske heel nuchter is. Liefdevol, maar ook scherp en doorsnijdend.”

Alle gegevens op een rij

Clarity Week: De vlinder die dacht dat hij nog een rups was


StartZaterdag 17 november 2018 om 15.30 uur
EindeZaterdag 24 november 2018 om 14.30 uur
DetailsJe verblijft op een eenpersoonskamer met eigen douche/toilet
Prijs€ 1071,-; € 891,-; € 801,- inclusief maaltijden en overnachting
NiveauVoor iedereen
TaalNederlands
TrainerTaetske Kleijn
LocationCentrum Savita in Winterberg-Niedersfeld

Ja, ik schrijf me graag in!

  • Prachtige bosrijke en bergachtige omgeving.
  • Eenpersoonskamers met eigen douche toilet.
  • Eenvoudige en lekkere vegetarische keuken.
  • Stille omgeving en zuivere lucht.
  • Zijn de kosten een probleem? Het Dana Clarity Fonds biedt een oplossing.
  • Bij afmelden tot 6 weken voor aanvang alleen € 50,00 annuleringskosten.
  • Start ook op 29 november 2018 (Duits gesproken), op 16 maart 2019 (Engels gesproken) en op 16 november 2019 (Engels gesproken)


Deelname- en annuleringsvoorwaarden