InCompany trainingen

Taetske heeft in samenwerking met verschillende bedrijven en trainingsbureau’s workshops en lezingen ontwikkeld die uitstekend passen bij teamdagen, heisessies, communicatietrainingen en ontwikkelingstrajecten in het kader van leiderschap of persoonlijke ontwikkeling.

Taetske helpt mensen elkaar te ontmoeten, om samen iets bijzonders te doen in een sfeer van openheid en creativiteit. Het helpt deelnemers zich los te maken uit oude structuren, en meer in contact te komen met de eigen kern van motivatie en creativiteit. De processen die Taetske aanbiedt zijn onderdeel van het Clarity Proces van Jeru Kabbal.
Taetske Kleijn biedt cursussen en workshops aan die:

  • mensen het verschil tussen realiteit en denkwereld leren zien;
  • mensen leren onbewuste patronen te herkennen en los te laten;
  • verschillende technieken aanreiken om ontspannener en bewuster te leven.

Vrijdag hoorde ik definitief dat ik een nieuwe baan heb! Voor mijn gevoel dank zij mijn nieuwe openheid naar verandering en positieve insteek in het leven gekregen door mijn ervaringen in de Clarity training. Ook het sollicitatiegesprek ging heel goed, grotendeels doordat ik heel rustig kon blijven ademen en in het moment was.

Elise Orthopedagoog

Iedereen was heel enthousiast! Het programma van Taetske heeft bijzonder goed door- en uitgewerkt. De ochtend heeft een prachtige basis gelegd voor het overige programma. Het waren intensieve dagen die veel hebben opgeleverd, mede door de kwetsbaarheid die er mocht zijn.

Harry regiomanager Ymere

Al enige tijd liep ik rond met de vragen rondom mijn werk. ‘Past de organisatie waar ik nu werk bij mij? Welke bijdrage wil ik leveren aan de wereld via werk?’. De individuele sessies met Taetske in combinatie met de Clarity week hebben gezorgd voor ontspanning rondom dit thema. Ik heb nu helder wat voor mij belangrijk is en hoe ik verder wil.

AnnelotteConsultant Hay Group