Start: 24 februari 2018

Clarity Week ‘De vlinder die dacht dat hij nog een rups was’

Open je ogen naar een nieuwe manier om jezelf en de wereld te zien. Deze week geeft je het gereedschap in handen om uit de hypnose van je denkwereld te komen en de kracht, levendigheid en schoonheid van het leven te ontdekken.

Over de workshop

Een vlinder die denkt dat hij nog een rups is, blijft zich vasthouden aan de tak. Toch heeft hij geen transformatie meer nodig om zijn vleugels uit te slaan. Alleen diep inzicht en vertrouwen in wat hij werkelijk is.

De Clarity Week is onze basisworkshop. De praktische technieken zijn goed thuis en op het werk toe te passen, waardoor veranderingen thuis doorzetten. Verwacht een combinatie van zelfonderzoek, regressiewerk, hier en nu technieken en krachtige ademmeditaties zoals de Quantum Light Breath. Clarity is geen quick fix. Het is een gedegen weg met veel diepgang.

Wat is het doel van de workshop / wat ga je leren / wat levert het je op?

 • Zelfkennis
 • Oude verdedigingsmechanismen loslaten
 • De zintuigen openen
 • Dieper contact met het hier en nu
 • Meer ontspanning en energie
 • Verruimd bewustzijn waardoor je meer in je lichaam bent

De week is een innerlijke ontdekkingstocht. We gebruiken verschillende ingangen om tot helderheid te komen: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch.

Voorafgaand aan de Clarity week moet ik toegeven dat ik nogal sceptisch was. Komende uit een familie waar nuchterheid en wetenschap hoog in het vaandel staan, moest ik het allemaal nog maar zien. En dat heb ik! Wat was deze week een geweldig kado aan mijzelf!! De makkelijke en zeer praktische oefeningen zijn prima in te passen in mijn dagelijks leven en geven mij in eerste instantie zoveel ONTSPANNING en RUST. Fantastisch gewoon.

Frouke

Le BoulardLocatie

Le Boulard is een een klein gehucht in het natuurpark de Morvan in het hart van de Bourgogne. Het is een rustige heuvelachtige streek, met bossen, beken en meren. Het is een van de weinige plekken in Europa zonder lucht-, licht- en watervervuiling. Je verblijft in een oude gerestaureerde boerderij op een twee- of drie-persoonskamer. Ze koken verrukkelijke vegetarische en biologische maaltijden, veelal uit eigen tuin.

Hoe hier te komen?

Le Boulard ligt op ongeveer 8 uur rijden van midden-Nederland. Het dichtsbijzijnde TGV stations is Montbard. Reis je met de trein, neem dan voordat je een kaartje reserveert contact op met Robert en Ronald om te informeren naar een mogelijke transfer van het treinstation naar Le Boulard: auboulard@aol.com.

Kosten

Bedrijven € 1190,-
Particulieren € 980,-
Krappe beurs € 895,-
Partners en herhalers € 50,- korting pp

Dit is inclusief verblijf en cursusmateriaal.

De krappe beursprijs wordt mogelijk gemaakt door het Dana Clarity Fonds.

Is ook met de krappe beursprijs de financiële drempel nog te hoog? Neem contact op met het Fonds via clarity4all@hotmail.com voor meer steun en/of een gespreide betaling.

Over Taetske Kleijn

Taetske was leerling van Jeru Kabbal gedurende de laatste 7 jaar van zijn leven. Hij droeg het geven van de workshops en QLB’s aan haar over. Ze begon in 1996 met het geven van Clarity workshops en heeft na het overlijden van Jeru haar baan opgezegd om zich er full time aan te kunnen wijden.

Wat prettig is, is dat Taetske heel nuchter is. Liefdevol, maar ook scherp en doorsnijdend.”

Alle gegevens op een rij

Clarity Week: De vlinder die dacht dat hij nog een rups was


StartZaterdag 24 februari 2018 18.00 uur
EindeZondag 4 maart 2018 9.00 uur
DetailsHet begint zaterdag met een eenvoudig avondmaaltijd en eindigt op zondag met het ontbijt.
Prijs€ 980,- inclusief verblijf
NiveauVoor iedereen
TrainerTaetske Kleijn
LocatieLe Boulard, Morvan, Frankrijk

Ja, ik schrijf me graag in!

  • Heerlijke vegetarische maaltijden!
  • Rustige landelijke omgeving.
  • Prachtig wandelgebied.
  • Zijn de kosten een probleem? Het Dana Clarity Fonds biedt een oplossing.
  • Bij afmelden tot 6 weken voor aanvang alleen € 50,00 annuleringskosten.
  • Ook op 17 november 2018 in Savita, Duitsland