Aanvullende deelnamevoorwaarden i.v.m. de coronapandemie

Om besmetting te helpen voorkomen vragen we deelnemers om zich te houden aan de algemeen geldende richtlijnen, zoals

  • 1,5 meter afstand van elkaar te houden en een mondkapje te dragen tot je op je plek zit;
  • hoesten en niezen in de elleboog en niet in de hand; gebeurt dit per ongeluk toch, dan de handen ontsmetten;
  • de handen te ontsmetten bij binnenkomst, en bij het tussentijds binnenkomen en verlaten van de zaal;
  • niet komen als je je ziek voelt en bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, zere keel, veelvuldig niezen en/of hoesten, en bij verhoging of koorts;
  • de extra regels te volgen die gelden op de plek waar de activiteit wordt gehouden;
  • bij een besmetting binnen twee weken na de activiteit dit aan ons te melden.

Deze aanvullende voorwaarden laten de algemene deelname- en annuleringsvoorwaarden onverlet.

In Tsuki

In Tsuki is actieve luchtverversing geïnstalleerd waarbij gebruikte lucht naar buiten wordt afgevoerd. Ook hebben we een krachtige luchtreiniger met HEPA-filter en ioniserende werking geplaatst waardoor eventuele virusdeeltjes, net zoals in een vliegtuig, uit de lucht worden gehaald.

Op het toilet liggen desinfectiedoekjes die je naar wens kunt gebruiken. Niet in het toilet gooien svp! Hetzelfde geldt voor papieren handdoekjes en andere dingen. Die graag in het mandje of afvalbakje. Tsuki zit in een oud pand, het toilet kan alleen wc papier aan.

Het aantal mensen in de zaal is beperkt tot tien.

Neem naast een eigen waterflesje ook een grote handdoek mee voor op je mat. Papieren zakdoekjes of een kleine handdoek voor tranen, zweet etc. is aan te raden. Houd gebruikte papieren zakdoekjes bij je tot je ze in de prullenbak kunt gooien. Heb je zelf een handzaam flesje desinfectie, dan is het fijn als je dat meeneemt voor eigen gebruik. We hebben het ook staan.

Ik hoop dat we elkaar hiermee helpen om ontspannen van de workshop of cursus te kunnen genieten. Mocht je er vragen over hebben, aarzel niet ons te mailen.